5/18 anonim válasza:
Benzin, párom illata (a saját testének illata, de nem az, amikor megizzad, hanem azt, amikor közel megyek hozzá fürdés után.), a fokhagymát (nem másik ember szájából:D), az olaszos fűszerekkel főzött kaják illatát, a frissen mosott, öblítőzött ruhákat, a régi könyvekét és az új cipőkét.
6/18 anonim válasza:
Jaaaj, nem olvastam, hogy csak olyat lehet, ami másnak büdös:D #5 vagyok. A párom nem büdös és az öblítőnk sem XD
7/18 anonim válasza:
A benzint én is bírom, még otthon az ilyen kis üvegcsében kaphatóval is szoktam szipuzni. 😁
9/18 anonim válasza:
Benzin, oldószerek, lakkok szagát. Ezen kívül a kutyám lábszagát és a Trabant-Wartburg kipufogógázokat.
10/18 Szolovjov válasza:
A gázturbina hajtóműgáza (olyasmi mint a grillbegyújtó folyadék égésének szaga), flexelés illat (kéne ilyen Wunderbaum is szerintem). Na meg a juh hodályban a jó csípős szag, igazi vidéki illat (parasztgyerek vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!