Mit szeretsz és mit utálsz Budapestben?
Szeretem: sokkal több lehetőség van a vásárlásra, mint az én városomban
Nem szeretem: koszos, büdös, tömegnyomor, órákat el lehet tömegközlekedni A és B pont között a városban, mindenféle ember megtalálható ott, korrupt
A családomat, a gyerekkori emlékeimet, ott élő barátaimat.
Egyéb pozitív dolgok: munka szempontjából sok lehetőség van magyarországi viszonylatban, vannak programok, jó az éjszakai közlekedés.
Nem szeretem: nem elég biciklis város, túl nagy, túl büdös, koszos, sok a hajléktalan, sok a plakát
Pozitív: szép régi épületek, sok lehetőség (munka, vásárlás, szórakozás stb), jó tömegközlekedés
Negatív: zaj, büdös, szemét, agresszív csövesek, szar-húgy mindenütt, tömeg
Szeretem: nagy, mozgalmas, izgalmas, rengeteg lehetőség a vásárlásra, kikapcsolódásra, szórakozásra, minden könnyen megközelíthető onnan.
Csak egy példa: jelenleg vidéki városban élek, kb. 80 km-re a szüleimtől. Bp 140 km-re van tőlük. Bp-ről sokkal könnyebb eljutni oda, autópályán, kényelmes busszal. Innen ugyanannyi idő, de a legótvarabb ócskadék busszal, tele c-typpal, behányok, bemegyünk minden szutyok faluba stb. Katasztrófa.
Hátrány: Bp-en iszonyat büdös van, mocskos, koszos, szó szerint émelygek. Itt a természet karnyújtásnyira van, friss levegő, madárcsicsergés.
Szeretem: az éjszakai élet (sok jó szórakozóhely, bárok), szép épületek.
Nem szeretem: lehetne írni ezt a tömeg-kosz-bűz triót, de ez minden nagyvárosban megvan, jártam már a legtöbb európai nagyvárosban meg New Yorkban, Los Angelesben, és szerintem Bp egyáltalán nem vészes ezekhez képest.
A kérdés az hogy “mit utálsz”, nem az hogy “vajon miben rosszabb mint más nagyvárosok”. :D utálom a retket, majd ha elmegyek los angelesbe akkor ott is utálni fogom.
Kimondottan utálom pesten a putrit. Tökmindegy hogy máshol mi van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!