Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha 30 éves...

Mit csináljak ha 30 éves koromra se tudtam elfogadni hogy rondának születtem? F

Figyelt kérdés
Mindig vonzó, helyes szerettem volna lenni, de sajnos ezt dobta a gép, hogy rondának születtem. Sokszor rányomja a bélyegét a mindennapi tevékenységeimre is, mert idegesít hogy nem tudok ellene tenni, edzés, öltözködés se sokat segít, mert a fejem ronda.
ápr. 9. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor majd a kövi hasonló bejön :D

Lehet nem is vagy olyan ronda, mint gondolod magad.

máj. 1. 20:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát nem látok már erre esélyt. Ha 5 év egyetem alatt nem volt egy lány se, akivel meg lett volna az összhang, érdeklődött volna irántam, akkor így 30 évesen, nulla szociális élettel nem várok semmit. Nem vagyok egy nagy dumás se, a netes ismerkedés is kilőve így, szóval halmozottan hátrányos helyzetű vagyok. Amúgy meg nem is a jelenlegi helyzetem zavar, hanem hogy fiatalon gimis/egyetemista koromban mennyi mindenből kimaradtam, mennyivel másabb életem lehetett volna ha normális, helyes fiúnak születek.
máj. 1. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!