Mit csináljak, hogy a 30 éves fiam visszatérjen a jó útra?
Sziasztok!
Nagyon ki vagyok borulva. Fiam 30 éves, 5 év után otthagyta a barátnőjét, akivel most költöztek volna össze. Egyszerűen mert neki fontosabb, hogy minél többet járhasson kocsmába a barátaival, itthon folyamatosan nyomja a videójátékokat és 18 éves kislányokkal cseveg. Ez a nő egy csodás teremtés volt, 27 éves, jó családból való, iskolázott és sikeres, valamint nagyon szép. Olyan boldog voltam, hogy a fiamat úgy imádja! Most teljesen össze vagyok törve. Mi lesz így a fiammal? A volt barátnőjénél szerintem még lenne esélye. Írtam neki és sír egész nap, szereti a fiamat. De hogy segítsek neki visszatérni a jó útra?
Kérlek, segítsetek! Aggódom és egyben szégyenkezem!
Mutasd be nekem a lányt. :)
AMúgy ilyenkor már nem nagyon tudsz mit csinálni. Max mondod neki, hogy viszlát, mehet albiba. Már ha dolgozik...
Ha fiad is szeretne változtatni, akkor lehet rajta segíteni. Két dologra gondolok:
1. Megijedt a felelősségvállalástól, az elköteleződéstől, az önálló élet lehetőségétől.
2. Van valami gond a párkapcsolatukban, amiről nem tudsz, fiad a szakítást látta jobbnak és elmenekült, nem tudta megoldani a helyzetet, esetleg olyan helyzet volt, amiről úgy gondolta: "így már nem éri meg"...
Lehet harmadik-negyedik verzió is mert az élet nem fekete-fekér hanem nagyon nagyon bonyolult.
A fiad igazi életképtelen mama kedvence. Ezt te cseszted el anyuci. 30 évesen nem tud felelősséget vállalni a tetteiért? Mi az, hogy "elszámoltassa"? :D
Talán alapelvárás hogy ne videójátékokkal és a kocsmai barátokkal töltse az ideje nagy részét ha már ilyen "csodálatos" párja van.
Hagyd békén a csajt, ne írogass neki. Had legyen jobb élete egy normális FÉRFI mellett.
A te fiad még csak egy nyomorult életképtelen mama kedvence.
Értem. Abból, hogy a virtuális valóságba menekül, nemlétező, látszat-kapcsolatokat épít ki olyanokkal, akikkel élőben össze se jöhetne - illetve kicsi lenne az esély rá - (18 éves kislányok stb) úgy tűnik: nem nőtt fel.
Javasolhatod neki pszichoterapeuta felkeresését, többet szerintem nem tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!