Kunhalmi Ágnes mindössze 30 éves, mégis (a makeuppal együtt is) úgy néz ki, mint aki 45 esztendős. Hogy a fenébe csinálja?
Komolyan érdekelne a technikája. Szimplán csak politikusnak kell mennem, hogy követhessem a jó példát? Vagy genetika? Nem tudom..... segítsetek! :)
ma 08:13
Komolyan csak 30 éves. Nézd meg nyugodtan wikipedián. :)
Én is többnek néztem, mint 30.
Valószínűleg a festett fekete haj miatt.
Az sokat öregít valakiken, némelyik embernek egyáltalán nem való.
ma 10:15
Inkább a ráncai, meg a bőre teszi öreggé... a haja éppen hogy fiatalít rajta.
"nyári szünet kellős közepén egy érettségi előtt álló lánynak"
Ki mondta, hogy lány vagyok? Fiúként nem akarhatok 16 helyett 22 évesnek kinézni?
Én csak a Kunhalmi titkát akarom megtudni végre. De most komolyan.... ha valaki hiteles forrásból (bizonyítva) megmondja nekem, hogy azért néz ki így szerencsétlen, mert minden reggel 2-2 örvös tatuval és tarajos süllel vakarja végig a képét, esküszöm, megfogadom a tanácsot, csak mondjátok már el végre, mitől néz ki így.
Sok 30 év körüli nő van, aki annyinak is néz ki (én 27 vagyok, 22-23-nak mondanak), és ez sok minden miatt lehet.
- arcberendezés, pl. ez a nő mindig ilyen arcot vág
- ráncok (lehet, hogy nem hidratál)
- sok make-up (mindig le van alapozva, Bp-en azért az ember sokáig pattanásos, nekem is vannak még bőőőőven a kosztól)
- stresszes életmód (lennél csak ellenzéki politikus egy napra!)
- a festett haj fiatalít, de nem a fekete, a fekete öregít. egy aranybarna színnel ez a nő 23-nak tűnne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!