Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ország tehet arról, hogy a...

Az ország tehet arról, hogy a fiatalok nem viszik semmire?

Figyelt kérdés
Jómagam 29 vagyok, és egy albérletben lakom egyedül. Nincs autóm, de legalább hitelem nincs, hó közepén már osztok, szorzok hogy jöjjek ki a fizetésemből

#ország #Vinni valamire
2024. ápr. 2. 19:11
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
52%

Akkor foglalkozz a saját életeddel. Ha más rinyál, mert minden feleslegesre elszórja a pénzét, és nem marad neki, ez van. Te nem tudod megoldani az ő pénzkezelési stratégiáját.

Akinek nem tetszik, hogy ebben az országban ennyit lehet keresni, akkor váltson országot. Mint már említettem, mindig van választása az embernek. Ha valami nem tetszik, akkor változtasson rajta, ha nem változtat, akkor ez az ő döntése , de akkor ne sírjon, ha a jobbért meg lusta tenni.

Én nem foglalkozom mások életével, anyagi helyzetével, vagy hogy mire költi a pénzét. Én a magam életével foglalkozom, hogy abból hozzám ki a maximumot.

2024. ápr. 3. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.