Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Irigyeltek olyan noket,...

Irigyeltek olyan noket, akiket a pasijuk viszi mindig szuper helyekre pl Olaszba, Torokbe, hol ide, hol oda?

Figyelt kérdés

En egy etterermben dolgozom konyhan, 33 eves vagyok es az osstes getvegem foglalt , szerdatol vasarnapig dolgozom napi 13-4 orakat, de mar nagyon unom...

Most beteg vagyok, itthon fekszem:(

Es vannak ismeroseim akik nem konyhan dolgoznak, tehat van tobb idejuk es van parjuk, az egyik lany ismerosom mindig hol Olaszbol jwlentkezik be, hol Ausztriabol multkor sielni voltak.

Most pl Hollandiaban vannak.

Es olyan rossz erzes ezeket nezegerni, es kozben eszembejut h nekem miert nincs ilyen lehetosegem? Vagy egy ilyen pasim?

Es az is eszembejut h konyhalany vagyok, bolti elado a szakmam, de itt tobbet keresek.

2024. márc. 30. 18:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Neked mi bajod van? Talán te is irigyled az ismerőseidet, mert ők vitték valamire, te meg semmire?

2024. márc. 31. 14:40
 22/23 anonim ***** válasza:
36%
Én nem, de bírom az ilyen nagyokat író beolvasó valaszolókat…. Nagyon nagyot akar mondani
2024. márc. 31. 14:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Mi van, fáj az igazság?

Csak akkor válsz valakivé, ha van célod, és minden nap teszel is érte. Mi ezzel a problémád?

2024. márc. 31. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!