Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Irigyeltek olyan noket,...

Irigyeltek olyan noket, akiket a pasijuk viszi mindig szuper helyekre pl Olaszba, Torokbe, hol ide, hol oda?

Figyelt kérdés

En egy etterermben dolgozom konyhan, 33 eves vagyok es az osstes getvegem foglalt , szerdatol vasarnapig dolgozom napi 13-4 orakat, de mar nagyon unom...

Most beteg vagyok, itthon fekszem:(

Es vannak ismeroseim akik nem konyhan dolgoznak, tehat van tobb idejuk es van parjuk, az egyik lany ismerosom mindig hol Olaszbol jwlentkezik be, hol Ausztriabol multkor sielni voltak.

Most pl Hollandiaban vannak.

Es olyan rossz erzes ezeket nezegerni, es kozben eszembejut h nekem miert nincs ilyen lehetosegem? Vagy egy ilyen pasim?

Es az is eszembejut h konyhalany vagyok, bolti elado a szakmam, de itt tobbet keresek.

2024. márc. 30. 18:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kell lenézni azokat akik egy olasz vagy török nyaralásnak is örülni tudnak, vagy szép számukra és, különleges.

Én Horvátországgal kezdtem autóval és bazira örültem elsőre annak is.

Egyébként pedig #5-nek igaza van, sok fiatal csaj ezt a külsejével éri el.

Tud nyalizni bájologni, segget nyalni, szopni, szánalmassá válni, nem érdekli mások mit gondolnak róluk.... Így Kérdező te is elérheted

2024. márc. 30. 22:00
 12/23 anonim ***** válasza:
51%

#9: Arra lennék kíváncsi mi lesz ezekkel az emberekkel, amikor megszűnik a vagyon felett a szülői kontroll, és elúszik az egész

#10: Mindig elfelejtük itt, hogy ma már menő prostinak lenni :D

2024. márc. 30. 22:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 47 éves nőként már nem irigyelek senkit, egyedül élek, megvan nagyjából mindenem es hálás vagyok a csendnek, es annak hogy senkinek nem kell megfeleljek, senki se hazudik nekem, senki nem csesztet. Hazajövök, becsukom az ajtót és a világ kizárva, annak minden szennyével.

A lányomnak mondtam is, hogy az igazi luxus nem a pénz, hanem a szabadság. Hogy nem kell aggódj, hogy ha 5 kilót hízol, akkor a barátod már mást visz a tengerre, aki a tarkódba liheg.

Menjenek ahova akarnak.

Akinek penzesek a szülei es biztosítják neki a szabadságot az is nagyon jól járt, anyagilag legalabbis. De lelkiekben mennyire független, mennyire van igenye megerősítésre, mennyit csalják meg, mennyit használják ki, mennyit hazudnak neki?

En azt mondom, ha senki se bánt es hóhérol es meg tudod keresni magadnak a kenyérre valót, es ezaltal szabad vagy, akkor nyert ügyed van

2024. márc. 30. 22:07
 14/23 anonim ***** válasza:
20%
#12 legalább én szép helyeken járok és el vagyok kényeztetve, te meg nem.
2024. márc. 30. 22:09
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még egy annyit, hogy nem látod, hogy a világ egy állatkert, mennyi az őrült, ok nélkül gonosz ember? Szerinted mennyire könnyű találni egy jóravaló embert, aki megéri a fáradtságot es az idődet, hogy rááldozd, az egeszséged kockáztasd, hogy elkapj tőle nemi betegséget? Tű a szénakazalban. Inkább magaddal foglalkozz, jobban jársz!
2024. márc. 30. 22:11
 16/23 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudok nyelvet, hogy tudjak kulfoldon vendeglatasban dolgozni. De elketdek tanulni. Igazad van elso valaszolo.

Higgyetek el, nekem Olaszorszag, Ausztria, Torokorszag esatobbi... nagy valami.

2024. márc. 31. 09:39
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen, tenyleg nem kene ennyire veluk fogalalkozni, mert tenyleg nem tesz jot egeszsegileg karos :( csak faj a sziv, meg rossz erzessel tolt el :(
2024. márc. 31. 09:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Neked is lehetne ilyen pasid, ehhez még jól sem kell kinézni. Szomszédom nem egy szép nő, túlsúlyos is, de 50 évesen összeszedett egy faszit, aki már mindenhova elvitte a világban. Ha neki sikerült, akkor bárkinek.
2024. márc. 31. 09:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Viszem magamat. Így szopni se kell. Win-win.
2024. márc. 31. 12:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, amennyi erőt abba ölsz, hogy másokat irigyelsz és fájdítod teljesen feleslegesen a szívedet, ezt az energiát saját önfejlesztésedbe, álmaid megvalósításába is fektethetnéd.

Mit teszel azért, hogy álmaidat megvalósítsd?

2024. márc. 31. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!