Lakótársam folyamatosan használja/ lopkodja a cuccaim. Megelégeltem. Túlzás amit csináltam?
Figyelt kérdés
Legutóbb csak 6 cuccom(sminkek,ruhák,arcápolási cuccok,harisnyák…) találtam meg nàla. Pontosan tudja, hogy tudom, hogy lop. Már nem bírom. Veszek valamit egyik nap, másik napra már nincs meg. Legutóbb pénzt is lopott. Barátnőm egyébként, de már nagyon betelt a pohár. A hajmaszkom is pl konstans használja, és még a kupakját sem rakja vissza rá had lássam csak. Annyira bepöccentem már, hogy a hajmaszkos üvegembe szőrtelenítő krémet raktam, ha megint használná az én ‘hajmaszkom’ Túlzás?márc. 28. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!