Lakótársam folyamatosan használja/ lopkodja a cuccaim. Megelégeltem. Túlzás amit csináltam?
Teljesen igaza van a hatosnak.
De itt ugye az agymosás miatt fordított a világ. A magyarok ezt nagyon pártoljak. Az áldozathibáztatást.
Itt a tolvaj az áldozat ebben az országban.
Szerintem, ha még lehetne beszélni az idióta értetlen picsával, nem íródott volna a kérdés.
Egyébként valószínűleg semmi baja nem lesz, mert a szőrtelenítőkrémnek egy van egy jellegzetes szaga, plusz csak a hajvégeken használunk maszkot. Max egy kicsit vágni kell belőle, ha mégsem venné észre a szagról.
Nincs zárható szobád? Szekrényed?
Nekem világi jó lakótársam van, nem szokott beleenni-beleinni a cuccaimba, de egyszer hazaért futás után, kitnyitotta a hűtőt, meglátta benne a bontatlan(nak tűnő) szénsavmentes vizet, és úgy volt vele, hogy egye fene, ő most ebbe beleiszik, majd betesz helyette a hűtőbe egy másikat, és ha hazaértem, szól, hogy azt vigyem, mert nem tudta megállni, hogy ne a hűtött vízből igyon.
Nyilván pálinka volt benne. Ennek már vagy két éve, azóta is várom, hogy feljelentsen, de mi csak hatalmasat röhögtünk rajta, aztán lett belőle egy random ivászat, mert ha már úgyis elkezdte...
Meg egyik barátnőm sztorija, aki egy darabig úgy színezte pasztellrózsaszínűre a szőke haját, hogy a balzsammal keverte a pár hét alatt kikopó festéket, és így nem olyan élénk, hanem szép pasztell árnyalata volt a hajának. Nagymamája, aki teljesen ősz, úgy gondolta, hogy kölcsönveszi a balzsamot, mert jó illata volt. Érdekes két hete volt a néninek, mikor megjelent halvány rózsaszín hajjal a templomban.
Utolsó vagyok, ezt csak azokra reagáltam, akik szerint ez túlzás, meg beperelhet... Meg a lónak a f.szát. Azért a fagyállós gazdánál, meg a kerítésbe áramot vezető bácsinál emberek haltak meg. Lakótársadnak nem hal meg a szőrszedőtől, max. rövidebb lesz kicsit a haja, ami majd visszanő, addig meg hordja csak a szégyenét a nyomorult.
Ha nem lehet könnyen bezárni, beszélj a tulajjal, és szerelj fel egy ilyen kis kampót az ajtódra. Ha lefekszel, csak beakasztod, kívülről nem lehet kinyitni, de belülről félálomban is sikerül, ha mondjuk fel kell kelned pisilni vagy ilyesmi.
Hát figyelj. Veszel egy kalapácsot, odateszed a csukott ajtó tetejére. Jön be este, ráesik a fejére, többször nem fog bemenni. Meg másik ötlet, éjszaka síkosítóval bekened a padlódat. Megy be lopni, azt elcsúszik. Reggel persze ezt fel kell törölnöd, nehogy te ess el.
Persze tehetsz medvecsapdát is a szobádba, azt is érezni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!