Miért nyaggatnak az emberek folyamatosan ezzel a kérdéssel?
Még csak 11. osztályt kezdtem, de már minden ismerős azzal zaklat, hogy mik a terveim, hova megyek, mit akarok majd csinálni, mikor és már nagyon elegem van belőle, először is mert én sem tudom még, halvány fogalmam nincs, másodszor meg ha tudnám se akarnám elmondani senkinek, mert semmi közük. Pláne mikor olyan ismerősök kérdezik, akiket max két évente látok, de már ez az első kérdés, azután, hogy megkérdezték hányadikos vagyok. Tudom, hogy szokás ezt kérdezgetni ebben a korban, de akkor is frusztráló, mert már így is stresszelek emiatt, hogy nem tudom még mit szeretnék, nincs szükségem arra, hogy még mások is folyamatosan ezt kérdezgessék
Plusz nem értem, hogy amikor a saját szüleim nem csesztetnek ezzel, mert megértették, hogy nem tudom, és én is félek meg stresszelek miatta, és nem is feszegetik, akkor miért reagálnak erre egyesek hüledezve, hogy mi az hogy nem tudom, ez egy fontos dolog amit már illene tudnom...komolyan kikészít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!