Miért jó az ha valaki folyamatosan képeket posztol magáról a közösségi oldalakon?
Most ne értsetek félre, engem nem zavar csak a miértje érdekelne. Tudom azt is hogy meg lehetne tőlük kérdezni de az mégis hogy néz már ki.
Ahogy látom mindig ugyanaz a szisztéma, egy kis póz mosoly selfie filter, kommentekben pedig a szokásos 3-4 ember aki dicséri, hogy de jó lett + az a 80-100 reakció/like. A képeken semmi extra mondhatni ugyan az a háttér ugyan az minden csak a ruha változik a személyeken.
Ez most nekik valami megnyugvást, önbizalmat ad, hogy kitesz valamit és az a pár ember mindig reagál rá vagy mi? Olvastam régebben olyat is hogy a boldogtalan emberek csinálnak ilyeneket. Vagy mi állhat ennek a hátterében miért lehet jó magadról kitenni 2 naponta egy képet amin semmi extra?
Önértékelési gond, kívülről várja a megerősítést.
Másik opció az, hogy egyszerűen felszínes az értékrendje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!