Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 40-50-es korosztály, akik...

40-50-es korosztály, akik házasságban vagy kapcsolatban élnek, és nincs gyerekük, de nem is akartak/akarnak, nem érzitek a hiányát? Nem bántátok meg, hogy nem lett? Nem érzitek úgy hogy kimaradtok valamiből?

Figyelt kérdés
márc. 26. 07:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
13%

Teljesen megértelek, de miért mindig a pasi legyen gazdag?

A nők miért várják el, hogy csak a pasi dolgozzon össze milliókat?

A nők előtt is ott áll a lehetőség meggazdagodni.

márc. 26. 09:51
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
#21 van sok gazdag nő is. És már bocs, de ha már én vagyok terhes, én szülök, szoptatok, rajtam lóg évekig a gyerek, én ápolgatom, mikor beteg, én esek ki évekre a munkából, akkor tegyen már bele annyit a férjem, hogy legalább több pénzt hoz haza, mint én. Ha erre nem képes, akkor nem szülök azért, hogy megkeserítsem a saját életem.
márc. 26. 09:55
 23/25 anonim ***** válasza:
20%

Már bocs, de akkor rád hagyom.

márc. 26. 09:56
 24/25 anonim ***** válasza:
17%

#3: „...nem tudom később nem fogom-e megbánni, amikor már nem lehet”

Akkor viszont ne vacakolj, vágj bele a babaprojektbe, egy gyerek egyáltalán nem akkora különbség hogy megterheljen, sem anyagilag, sem egyéb szempontokból. És ne hidd el az olyan hülyeségeket miszerint szülőnek lenni "rabszolgaság".

Testvérem már 50 fölött jár, gyerektelen párkapcsolatban él és mindig mondogatja nekem hogy milyen jó hogy legalább nekem van fiam, különben kihalna a családunk.

márc. 26. 11:09
 25/25 anonim ***** válasza:
77%
Ellenkezoleg. Azt erzem, erezzuk, mennyi mindent tehetunk es akkor, ugy, ahogy szeretnenk. Es meg aggodnunk sem kell, mikor a vilag szar, kulon az utodok miatt. Aggodom a vilagert, de mi nem vagyunk erintve.
márc. 26. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!