Szeretettel tekintesz az emberiségre?
Miért van olyan érzésem, hogy azt hiszed egy nő vagyok?
Jól van, azért a gyanúm egyáltalán nem alaptalan. Amikor kedveskedve írnak nekem/rám általában azt feltételezik, hogy nő vagyok és az a cél, hogy burkoltan de ismerkedjünk. Amikor pedig elmondom, hogy férfi vagyok, már általában nem is reagálnak vagy beszólnak.
Ha az egész emberiséget nézzük, akkor nem. Tele van a világ olyan dolgokkal, amiknek 2024ben már rég nem kellene létezniük. Az világ egyik fele el van hízva, a másik fele éhezik. Van ennél betegebb dolog ezen a világon? Amúgy van. Úgy hívják háború. Hány ezer évnek kell még eltelnie, hogy ne gyilkolják halomra egymást az emberek mindenféle kicsinyes indokkal? Hánynak kell eltelnie, hogy ne legyen éhező gyermek a bolygón? Hogy ne legyenek országok ahol a nép egyetlen hataloméhes görény rabszolgája?
Viszont a mindennapi életben nyilván szeretettel tekintek azokra az emberekre akikkel érintkezem. Próbálok jót adni, és reménykedem, hogy vissza is kapom. Tehát ha a kérdésed inkább erre vonatkozott, akkor csak ezt az utolsó pár sort nézd.
Nem csak az emberiségre, de galaktikus fénytestvéreinkre is. :)
Kivéve persze azokat, akik rosszat akarnak nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!