Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen már elvagyok ezekkel...

30 évesen már elvagyok ezekkel késve?

Figyelt kérdés
Hogy találjak egy gyermektelen nőt, akivel megállapodhatok, egyetemre menni, és lediplomázni, autót vegyek, házat vegyek, bejárjam a világot, kibulizzam magamat
2024. márc. 21. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve. Még 10–15 évig írd ki ugyanezt a kérdést kétnaponta, ahelyett, hogy elkezdenéd megvalósítani.
2024. márc. 21. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Bármelyiket megteheted ezek közül, csak nem az összeset.
2024. márc. 21. 21:52
 13/16 anonim ***** válasza:

"kibulizzam magamat"

Aki ilyen kérdéseket ír ki, mint te, annak pont nincs szüksége "bulizásra", sőt, azt sem tudja, mi az a bulizás.

2024. márc. 22. 08:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az egyetemmel és az utazással.

• Ha affinitása vagy tehetsége volna felsőfokú szakképzéshez, akkor csinálja! Ugyanígy szidhatták sokan az OKJ-t is, de sokan elhelyezkedtek vele! Nálam 2 plusz fél szakma kellett, de megtaláltam az utamat. Ezt akartam és megtaláltam.

• Elég Magyarországon utazni is, rengeteg szép helyünk van, én évente többször üdülök hazánkban és csodahelyeket találok!

• 34 évesen költöztem össze párommal (anyum mellett) és nálunk nincs tervben gyerek. Semmivel sem vagy lemaradva, ha teszel érte! Az más dolog, hogy a mai világban boldogulni és lakást venni gáz... Meg albérlet is gáz, mert lehúznak. De erről nem te tehetsz!

35/F

2024. márc. 22. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
31 évesen talált rám párom és ő idősebb is, úgyhogy simán ráérsz. :-) 1 év után összeköltöztünk volna, de egyéb nagy problémák jöttek...
2024. márc. 22. 09:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Szuperek vagytok
2024. márc. 22. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!