Ki melyiket tartja a legfontosabb státusz szimbólumnak a
lentiek közül?
Figyelt kérdés
Én most megvettem a legújabb iPhone készüléket és iPad-et (nem, nem hitelre), Balenciaga cipőben járok és most tervezek venni autót is (BMW), úgy érzem ezek státusz szimbólumnak minősülnek, magabiztosságot, minőséget sugallnak. Ti mit gondoltok vagy szerintetek mi még ami státusz szimbólumnak minősül? Kíváncsi vagyok másnak mely tárgyak jelentik a magasabb státuszt.
Nyilván az a legmagasabb státusz aki a legtöbbet éri, vagyis az ingatlan.
A többi igazából csak bohóckodás. Jó, talán még a jó autó ami tényleg státuszszimbólum, de ez sem a márkán múlik. Minden 2. segélyes BMW-val jár felénk, az más kérdés hogy valami kirohadt 100 éves szarral aminél egy új Suzuki többet ér. Egy új BMW a szalonból, na az már valami. A márkás ruhák meg konkrétan semmit nem jelentenek, sőt. A vérbeli gazdagok nem szeretik a logókat. Csak a felkapaszkodott szegények.
Önbizalmat pedig egyik sem suggal. Inkább az ellenkezőjét. Nem kell nagy pszichológiai érzék hogy ez nyilvánvaló legyen.
2024. márc. 17. 20:31
22/27 anonim válasza:
Nem mozgok ilyen körökben, így nincs szükségem, igényem, vágyam ilyenekre.
2024. márc. 17. 20:34
23/27 anonim válasza:
Minden rajos csirkegyerek iphonenal nyomatja, bmw-vel jár és igazi vagy hamisított márkás ruhában feszít.. felsőbb körökben ezeket inkább az alacsony intellektussal párosítják
Egy Bentley vagy RR azt mondom oké, azt már státusz, de egy iphone?:D
2024. márc. 17. 21:18
24/27 anonim válasza:
Ebben az orszagban mindenki csoro. Meg on is. Ha valakit erdekelt volna a penz akkor megkeres engem. Itt mindenki csak a csoro orban viktorhoz ment evekkel ezelott is. En amerre jarok akar itthon vagy kulfoldon sorra azon az utvonalakon nyilnak az uzletek es 10 szer annyit keresnek az emberek mint mashol. Amerre orban jart ott minden bezart.
2024. márc. 17. 21:47
25/27 anonim válasza:
A verhetetlen státusszimbólum pl. egy Bentley,két diploma, legalább egy doktori, merevszárnyú kisgépre pilóta engedély,190 cm magasság, és gazdag feleség.
2024. márc. 17. 22:29
26/27 anonim válasza:
Ezek senkit se erdekelnek 😅
2024. márc. 18. 00:12
27/27 anonim válasza:
Hogy is mondjam... Ez csak feltűnősködés lenne, ha nem minden 3. ember flexelne ugyanezekkel a dolgokkal. Ez olyan beállok én is a sorba effektus. Semmi egyediség nincs benne. Aki az agyát használni is tudja, tisztában van vele, hogy egy Android minden tekintetben jobb egy iOS rendszernél, és hitel sem kell hozzá. A Balenciaga cipő ugyanúgy elkopik, mint egy Adidas, a böhöm béemvé is tök jó, de a hitel majd ide fog kelleni, mert azt benzinnel etetni kell, plusz valami ha elbszódik rajta, kb adhatod az iPadet meg a Balenciaga cipellődet elfele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!