Ki melyiket tartja a legfontosabb státusz szimbólumnak a lentiek közül?
Én most megvettem a legújabb iPhone készüléket és iPad-et (nem, nem hitelre), Balenciaga cipőben járok és most tervezek venni autót is (BMW), úgy érzem ezek státusz szimbólumnak minősülnek, magabiztosságot, minőséget sugallnak. Ti mit gondoltok vagy szerintetek mi még ami státusz szimbólumnak minősül? Kíváncsi vagyok másnak mely tárgyak jelentik a magasabb státuszt.
25/F
Mennyi a havi fizetésed?
Én egy élményt, utazást többre értékelek.
Nem egy tárgytól leszel valaki, hanem a tetteidtől. Majd, ha agyban felnősz, akkor megérted ezt.
Az iPhone és a márkás ruhák nem státusszimbólumok, mivel az utolsó cigánytelepen is Gucci meg Dior cuccokba járnak. Akkor lenne értelme, ha nem tudnák hamisítani őket, és csak eredeti áron lehetne hozzájuk jutni. Az iPhone is akkor lenne státusszimbólum, ha nem lehetne hitelre megvenni, vagy használtan olcsón.
Egy 40 milliós autó, több ingatlan és rendszeres tengerentúli nyaralások - na ezek csak a gazdagoknak jutnak.
Visszafogott decens megjelenés és viselkedés.
Ennél nagyobb státusszimbólum nem kell.
Na az én szememben aztán nem leszel több csak azért mert iPhone van a kezedben és BMW a feneked alatt. Majd ha fel tudsz mutatni eredményt amivel munka által leszel több na akkor majd beszélgethetünk. És nem nem attól leszel több mert pár évig tudtál spórolni a mamamhotelben és most elszórod feleslegesen az összes pénzed hogy villogni tudj.
És nem irigységből írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!