Ha 30 évesen nem értem el semmit, már nem is fogok?
Figyelt kérdés
Se kocsim, se házam, se barátnőm. Egy albérletben élek, és alig élek megmárc. 13. 15:58
11/19 anonim válasza:
A jó élet csak sajnos egy nagyon szűk rétegnek adatik meg
12/19 A kérdező kommentje:
És külföldön mit?
márc. 13. 20:41
15/19 anonim válasza:
Fiatal vagy még, jó esetben több van előtted, mint mögötted. Ez az önsajnáltatás viszont nem tesz szimpatikusabbá a nők szemében. Tegyél inkább érte, hogy jobb életed legyen, ne a múlton siránkozz. Semmiről nem maradtál még le, ne temesd magad 30 évesen erejed teljében.
17/19 anonim válasza:
#16 A semminél is kevesebb van neked? Szegény kérdezőnek semmilye sincs. Mondjuk nekem se.
18/19 anonim válasza:
Semmilye? Csak hejes irása, ezen kívül fedél a feje fölött, van mit ennie, valószínűleg van munkája, egészséges (ha mentálisan nem is teljesen). Például.
Persze itt mindenki rosszabbul él, mint a másik, és sosem ő tehet róla. A megoldáskeresés pedig kimerül semmitmondó kérdések kiírásában.
És most mindenki taposson rá a piros gombra, köszönöm.
19/19 anonim válasza:
Én pl 32 évesen kezdtem el írni a regényemet. Nyugi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!