Mit tegyek ha 21 évesen komoly mértékben kopaszodom, és az orvosokat nem érdekli, és a világon semmit nem tesznek értem?
A férfias jellegű kopaszodásra sajna tényleg nincs megoldás, feltéve ha ez van neked, mert kvázi normális jelenség férfiaknál.
De ha gennyes sebek is keletkeznek a fejeden, azzal feltétlen menj el bőrgyógyászhoz! Olyan nem lehet, hogy ezzel ne foglalkozzanak!
Ezekre a sebekre mit mondtak a dokik???
Lehet,hogy genetika.
Esetleg endokrinológus?
Próbáld ki a Bánfi hajszeszt, megszünteti a hajhullást és hajnövesztő hatása van. Igaz én lány vagyok, de én is észrevettem,hogy sok babahaj jelent meg a használata után.
A sebekkel pedig fordulj bőrgyógyászhoz.
Ha nem válik be semmi, akkor vágd le az egész hajadat,sok nő szereti a kopasz férfiakat. Fel a fejjel! :)
Azt jó lenne tudni, hogy a családban a férfiak mennyire kopaszok. Ha korán elkezdődött náluk is a folyamat, akkor valószínűleg genetikai alapú, amivel nem biztos, hogy sokmindent lehet kezdni, azon kívül, hogy bele törődsz.
A viszkető, gennyedző sebekkel viszont biztos lehet valamit kezdeni. Ha sampon által kiváltott allergiáról van szó, akkor érdemes lenne valamilyen natúr készítményre átállni. Nekem pl a wu2 sampontól voltak hatalmas csalánkiütéseim. Amióta nem használom azóta megszűntek, sőt már 2 éve, hogy natúr vonalon veszek szappant, sampont balzsamot és mindenféle bőrproblémám megszűnt(ekcémás vagyok és emellett nagyon száraz a bőröm is).
Esetleg ezeket a hajnövesztő vitaminokat kipróbálhatod, hátha segít valamit a helyzeten. Vagy koffein tartalmú sampont. Nem biztos, hogy segít, de ártani se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!