Csak engem irritál ennyire az autóforgalom?
Ezzel egyetértek.
A parkoló autót a legkönnyebb megbírságolni, szóval ha erre rámozdulnak a közterületesek, akkor egyszerűen megoldható lenne. Persze kérdés, van-e megfelelő számú parkolóhely kijelölve.
Mindenképpen az önkormányzatnak kéne lépnie: vagy kellő számú parkolóhelyet kialakítania, vagy ha van elég, akkor bírságolással rákényszeríteni az autósokat, hogy azokat használják, vagy ha nem oldható meg kellő számú parkolóhely létesítése, akkor mégiscsak járdát kéne építeniük.
Én is így vagyok. A lakhelyemen nincsenek járdák (kivéve 2 utcában, de ott végig parkolóként használják), és nagyon szűkek az utcák, napi szinten majdnem elütnek. A főúton meg nagy az áthaladó forgalom, az átlag tempó olyan 80 körül van (a házunk előtt van egy kijelzős “lassíts” sebességmérő, ott látom mennyivel jönnek, nem a kisujjamból szedem)
Utálom az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!