Alkalmas még a magyar autóforgalomban közlekedésre egy SDI dízelmotoros Volkswagen Golf IV?
Egyik rokonom idős apja a garázsban tartott, keveset használt, szép állapotú Volkswagen Golf IV autójától szeretne megválni, mert már nem érzi úgy hogy a kora miatt alkalmas a vezetésre.
Szóltak nekem, hogy jelképes összegért eladnák nekem az autót mert tudják, hogy régóta keresek szép állapotú Volkswagent. Még nem néztem meg az autót élőben, következő hétvégén fogom. Ma kiderült hogy ebben a négyes Golfban egy 1.9 SDI dízelmotor van. Amit eddig olvastam róla, hogy ez nagyon lomha motor.
A magyar utakon egyre több hatalmas, erős autó van, a villanyautókról nem is beszélve, attól félek, hogy az 1.9 SDI akadály lesz a többi autónak és mindenki le akar majd nyomni. Viszont régi vágyam egy szép Volkswagen Golf. Keressek tovább, vagy vegyem ezt meg szerintetek?
Ésszel kell használni és nem lesz gond.
Nyilván nem a 200 méterre 90-el közeledő kamion elé kell kikanyarodni vele, hogy majd legyorsulod és nem ér utol...
Nekem sokkal lomhabb autóm van és vígan el vagyok vele.
"A traktor is feltartja, mégsem tolják le az útról, csak azért húzódik le a padkára, hogy a szemből jövő ne akadjon bele a hatos ekébe."
Te se sok traktorral találkoztál még közúton. Valami borzalom, ahogy az autósok viselkednek ilyen helyzetben
Vedd meg.
Ha vigyázol rá, akkor örök darab lesz.
Az 1.4 szívóbenya sem gyorsabb és abból is még szaladgál egy csomó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!