Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lépjek ki a komfortzónámból?

Hogy lépjek ki a komfortzónámból?

Figyelt kérdés
Mindig is egy nyugis, inkább otthon ülőbb típusú lány voltam, így van ez most is, azonban az utóbbi időben fellángolt bennem az igény, hogy milyen jó lenne teret adni az ismerkedésnek. Ám, nem tudom, hogy hogyan is kellene ezt elkezdeni, mert nem vagyok bulizós típus. Hova kellene eljárnom? Internet kilőve.

márc. 10. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Bárhova, ahova szeretnél. Annyi lehetőség van! Biztos vannak dolgok, amik érdekelnek, azokhoz kapcsolódó programokra menj el. Autós-motoros rendezvények, állatos dolgok (kutya-macska kiállítások stb.), makettkiállítás, kertészeti/növénykiállítások és vásárok, botanikus kertekben is szokott mindenféle szervezett program lenni, animecon, fantasy expo, képregényfesztivál, könyves rendezvények, szervezett túrák/kirándulások, színház, múzeum stb-stb.
márc. 11. 02:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Suli, munkahely nem jo ismerkedesre?
márc. 11. 06:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem nincsenek olyan rossz válaszok. El kell döntened tényleg, hogy ki akarsz mozdulni a komfortzónádból ahhoz erő kell. Még pedig az, hogy én ezt igenis szeretném ki akarok próbálni új dolgokat bárhogy is süljön el.

És csak add magadat. Ismerkedés nem egyszerű, de ha annak fogod fel és magadad adod akkor nem lesz gond. Beszélj a környezetről ami körül vesz éppen most titeket. Kérdezz. Mesélj fűzz hozzá valamit. Hallgas. Légy megértő kérdezz mesélj.

De egy bulin úgy is hangosabb lesz a zene és több a tánc.

márc. 11. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!