Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is várja már az igazi...

Más is várja már az igazi tavaszias időt?

Figyelt kérdés

Olyan hosszúnak tűnik most nekem ez az őszi/téli időszak, pedig én is inkább a kellemes, hűs időjárást kedvelem (25 fok alatt), de ez az állandó borultság kikészít, depresszív vagyok.

Vágyom a napsütésre, a tipikus hosszúnadrágos+pólós időre, amikor jobb napokon picit napozgatni is lehet, előjönnek a színek, előkerülnek a fagyisok, kellemesebb kint lenni, mint most.

No persze a kánikulát nem várom, de úgy örülnék végre egy igazi tavasznak áprilisban és májusban. Szép, enyhén meleg idővel.

márc. 9. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Igen, hogy ne kelljen ennyire beöltözni.
márc. 9. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt várom, hogy a kabát már elhagyható legyen, de azért ne legyen még sok egy pulóver.
márc. 9. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Te hol laksz? Ilyen enyhe februárra nem emlékszem, mint amilyen a mostani volt. Amerre jártam/járok, minden virágba borult, a nap is sokat sütött, az emberek pulcsiban jártak. Most egy kicsit lejjebb esett a napokban a hőmérséklet, de azért a tél nem tért vissza.
márc. 9. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, a nyárigumis, autóstalálkozós szezon kezdetét. A legjobb időszak. Az eső, borús idő nem zavar.
márc. 9. 21:30
 5/12 A kérdező kommentje:
#3 Ez még messze nem tavaszi idő. Zala megye egyébként. Itt ma is, meg hetek óta alig látni napot. Már teljesen le vagyok hangolódva, pedig én sem vagyok egy tipikus “hurrá kánikula” ember. De egy kellemes, szellős, napocskás, 20 fok körüli időnek nagyon örülnék.
márc. 9. 21:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is inkább azt az időt, hőmérsékletet várom, amikor a kabát nem kell már, de azért a pulóverre még szükség van. Nekem az a legkomfortosabb.
márc. 9. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, várom, mert biciklizni akarok jó időben
márc. 9. 21:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is. Jó lenne már egy igazi szép tavasz, amilyen régen volt.
márc. 9. 23:57
 9/12 anonim ***** válasza:
28%

Nem

Undordom a tavasztól és a nyártól is

márc. 10. 05:52
 10/12 anonim ***** válasza:
26%
meg a nagy budos fenet.
márc. 12. 08:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!