Hány könyvet olvastatok ki életetek során?
Dumas: Monte cristo grófja, A kiralyné nyakéke, A három testőr, 20 év múlva, Egy orvos naplója
Steinbeck: Edentol keletre, Egerek és emberek.
Victor Hugo: Nyomorultak
Izabella Allende Kísértetház
Dániel Keyes Virágot Algernonnak
Ezek a kedvenceim, ebből egy olyan van, amit 10 éves korom óta évente egyszer biztosan elolvasok ujra,
kb. 9-10 éve vezetem, ez alatt 567-et. Gyerekkoriakra nem emlékszem, főleg nem a címekre.
Fonda Lee - Jádeháború
Jennette McCurdy - I'm glad my mom died
Frans Bengtsson - Röde Orm
Greg Sestero - The disaster artist
Grady Hendrix - We sold our souls
Larry Correia - Hard magic
M. A. Bulgakov - Egy fiatal orvos feljegyzései
Mizuki Tsujimura - Lonely castle in the mirror
(amiknek van magyar verziója, annak amagyar cmét írtam, de én mindet angolul olvastam)
Milyen jó címek, megpróbálok elcsípni belőlük, ezek biztos jó könyvek.
Aki akarja, még megoszthatja kedvenceit. Köszi =)
Több százból vagy ezerből miért pont nyolc, ami meggyőző lehet?
Karen Rose Romantic Suspense - [link] - sorozatának magyarul megjelent részeit mind, angolul - [link] - eddig csak az első 24-et (de mint említém, jön a nyugdíj). Egyik kedvenc szerzőm Nora Roberts, tőle kb. mindent, akár saját, akár J.D. Robb néven írta.
Kötelezőként nem kedveltem, túl nehéznek találtam Jókait, felnőttként faltam (igen, Kőszívű, Fekete gyémántok, Aranyember, Egy magyar nábob, Kárpáthy Zoltán...)
Egy időben az ezoterikus irodalomért rajongtam: Ciprusi mágus, Élet az élet után, A Vörös Oroszlán...
Humorosból nagyokat kacagtam Kario Dan Múlt-Varázsán...
Hosszú a sor, de honnan tudod, hogy tényleg elolvasta, aki ideír nyolc címet?
37# Mondhattam volna hogy írjátok le mindet, de az elég fárasztó lett volna, ezért...
Én a kötepezőkbe mindíg bealudtam, egyet se olvastam el, utáltam olvasni, mert fárasztó, de tudnivaló milyen jó tud lenni, bár inkább az zavart, hogy van ez a hiányosságom. Nagymamámnak az összes Jókai megvolt, tehát azzal kezdtem a pótlást, ezotéria és néphagyomány szintén, önfejlesztő könyvek ez-az Tüskevár, ami így eszembejutott most olvasok egy ifjúsági könyvet, ami végülis egy kiscsajról szól de egész jó, angolul is elkezdtem olvasni, a Titkos kertet.
Sza így jó azért így hallani pár random könyvet, nem biztos hogy amúgy leemelném a polcról. Romantikus regények érdekelnének, kaland vagy ilyen mesés regény, mint a Funtinelli boszorkány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!