Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért probléma az egy anyának,...

Miért probléma az egy anyának, ha a felnőtt fia egy idősebb nővel tart fent szexuális viszonyt?

Figyelt kérdés
Tizennégy hónapja van kapcsolatom egy kollégámmal. De csak szexuális kapcsolatot tartunk fent semmi mást. A kollégám huszonhárom éves én negyvennyolc. Egyikünk se akar komoly kapcsolatot, csak így elvagyunk egymással. A fiú többször is hangoztatta az anyjának, még a megismerkedésünk előtt is, hogy ő nem akar komoly kapcsolatot, legalább harminc éves koráig, de az anyja szentül meg van győződve róla, hogy behálózom a fiát és az én hibám, hogy még nem keresett magának barátnőt. Több esetben is K...nak nevezett, nem egy esetben feljelentéssel fenyegetőzött, meg szerinte kezeltetni kéne magam, mivel szerinte ilyen idősen ilyen fiatal fiúval összefeküdni, perverz beteg dolog.

márc. 6. 06:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Féltékeny rád hogy elmarod tőle a fiát. Nem biztos hogy a kor az oka.
márc. 7. 00:09
 12/26 anonim válasza:
80%
Igazából anyukának a "pici"fia már felnőtt,aki tudja mit csinál,az hogy elmondta neki,nem egyenlő azzal hogy tanácsot stb...kért.Semmi köze hozzá,nekem is van ismerős körben ahol ekkora a korkülönbség a nő javára,ott sem tetszett a férfi anyukájának,de ők együtt élnek,boldogok.Lehet inkább arról van szó mint a 11-es írta,hogy félti hogy elveszed tőle a fiát.Sok olyan anya van,aki nem képes elengedni a gyerekét,hogy saját életet élhessen,részben azért is van ennyi 40+-os aki még anyuci szoknyája alatt él.
márc. 7. 07:48
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt úgy hallottam párkapcsolati előadáson hogy a gyerek anyuka "játszótársa" és anyuka lélekben magához köti, tulajdonképpen az anyukájával él "párkapcsolatban".
márc. 7. 07:57
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

#13 Ez nagyon furcsa, bár nyilván ilyen is elképzelhető.

Én vonzalomra tippelek, ott meg mindegy, ki hány éves. Tetszik valaki és kész. Nem kell mindent megmagyarázni.

márc. 7. 12:06
 15/26 Senior Séf ***** válasza:
41%
Első blikkre valóban nincs ezzel semmi probléma. Pedig nagyon is van! A 48 éves nő lelkivilága és gondolkodásmódja merőben más, mint azoknak a csajoknak, akik korban a fickóhoz illenének. Mivel ez a kapcsolat nem az örökkévalóságnak szól, a csávó hamarosan rákényszerül, hogy körülnézzen,mennyit ér a húspiacon. És megdöbbenve fogja észrevenni, hogy semmit. Nem hogy semmit sem tud a nők lelkivilágáról és gondolkodásmódjáról, hanem téves és kitörölhetetlen berögződések hátráltatják a párkeresésnem.
márc. 7. 19:37
 16/26 anonim ***** válasza:

#15 Bővebben kifejtenéd? Érdekel a nézőpontod!

Mindketten sérülnek amúgy szerinted? A kérdezőnél csak szex van, ott csak nem lesz gond belőle, gyűjtik a tapasztalatokat. Ha szerelem is lenne, vagy együttélés (lásd #4), az már gáz? Miért igen, miért nem?

Valahol írtad, hogy próbálkozni kell, a lehetetlennel is. (Saját tapasztalatod írtad le, a lány az utcából, aki reménytelen volt, az anyja is elhajtott, aztán mégis összejöttetek.)

Csak korunkbeliek jöhetnének szóba szerinted?

Szerintem a szerelem már önmagában tönkreteszi az embert, nem mindegy, hogy kibe szerelmes az ember, hány éves, akit fűz?

márc. 8. 05:11
 17/26 Senior Séf ***** válasza:
36%

Mi tagadás, meglehetősen kutyafuttában válaszoltam.

Szóval ott tartottam a gondolatmenetemmel, hogy valakit megtartani sokkal nehezebb, mint megszerezni.A megtartáshoz van szükség a fent említett női lelkivilágról és gondolkodásmódról szóló ismeretre, ami köszönő viszonyban sincs a férfiakéval. És hogy még tovább cifrázzuk, életkoronként is.változik.

Vegyük például kérdezőt. 48 éves érett, tapasztalt, bölcs asszony. Neki már nem kell görcsölni, nem kell kell megjátszani semmit. Megismerte, ELFOGADTA magát úgy, ahogy van. Tisztában van vele, mennyit ér, tisztában van vele, mi kell a pasinak, és hogy ebből ő mit tud megadni. Remekül elvan a jelenben; minden kötelezettség nélkül birtokol egy alakítható férfit, aki sohasem fog a fejére nőni. A viharfelhők később gyülekeznek majd, a kíméletlenül bekövetkező menopauza miatt nem fog tudni kihátrálni a kapcsolatból még ha most esetleg az is a távlati terve.

Ami a pasit illeti, Ábrahám ölében érezheti magát.Mindent megkap, ami egy huszonéves férfi fejében vágyként megfordulhat, és mindezt úgy, hogy nem kell érte tennie jóformán semmit. Az idő műlásával megtanulja, mikor mi a helyes lépés egy nő mellett, és innentől csendesen csordogálnak lefelé. Egészen addig, míg meg nem unja a jólétet. Mert a szélcsend hamar unalmassá válik ám! És akkor a kérdez mellett tanultakat kihasználva fiatalabb pipi után néz. Aztán jön a pofára esések sora, amikor nem azt kapja, amit várt. A puha, meleg, ismerős, korrekt liezonból kipottyan egy ellenséges, zord világba, ahol csupa érthetetlen fruska veszi körül. Ha boldogulni akar, az alapoktól kezdve kellene újra tanulnia mindent, csak éppen nem tudja, hol, merre siklott ki az élete.

A kommented második részét meg ne keverjük ide, ha kérhetem.

márc. 9. 17:26
 18/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
márc. 10. 14:24
 19/26 anonim ***** válasza:
63%

Talan mert veled egyidos letere nem szamit nonek, es feltekeny arra, hogy valakit egy fiatal vonzonak talal, epp az, akinek o a legfontosabb no az eleteben.

En boldogsagot kivanok.

ápr. 1. 22:56
 20/26 Kései Sirató ***** válasza:
Gondolom, boldogabb lenne, ha a fiának olyan barátnője lenne, aki a későbbiekben szülni is tud. Te már nem.
ápr. 2. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!