Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nőnek vagy férfina...

Szerintetek nőnek vagy férfinak lenni nehezebb?

Figyelt kérdés
2024. márc. 5. 22:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%

#8 Fuh micsoda problémákat felsoroltál itt, frizura meg másfél óra smink, oda ne rohanjak... Ezek aztán tényleg olyan dolgok amik pokollá teszik egy nő életét! Mégis ki kéri például hogy fessétek ki magatokat? Mikor a legtöbb férfi szerint is ronda a szétsminkelt nő? Vagy már az is nehézséget jelent, hogy 20x annyi ruha közül lehet választani? Akkor ne válogass, vedd föl az elsőt.

Férfit is erőszakolhatnak meg, sőt meg is ölhetik.

Egy férfi lehet hogy nem lesz terhes, de nem is jut neki minden ujjára 10 nő akivel akkor szexel amikor akar. Fordítva általában igen.

A barlangos részhez meg annyit, szerinted az ősemberek közt nem voltak nők? Mégis megoldották valahogy. De még a honfoglalás korában se hinném hogy volt tampon meg betét, azt mégis voltak asszonyok és fennmaradt a nép.

Hagyjuk már, ezek nagy része mese habbal. Ilyeneket én is ki tudok találni. Egyedül talán a nemi erőszakos résszel értek egyet, bár mint mondtam férfit is meg lehet erőszakolni, meg más módon is lehet olyan fizikai, mentális és lelki sebeket ejteni mint egy erőszak során.

2024. márc. 5. 23:10
 12/25 anonim ***** válasza:
64%
A mai nyugati fejlett világban szerintem egál, de ha a történelem egészét nézzük, akkor egyértelműen a nőknek volt nehezebb és még most is vannak olyan országok, ahol nagyon rossz nőnek lenni.
2024. márc. 5. 23:22
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
#11 Én férfiként írtam le ezeket a dolgokat. És szívből örülök, hogy férfinak születtem. Ilyen butaságokkal meg, hogy a férfiak nem várják el a sminket ne gyere már.
2024. márc. 5. 23:34
 14/25 anonim ***** válasza:
37%

Nőnek, egyértelműen.

Regisztrálj egy társkeresőre 35-40 évesen, írd le, hogy semmid sincs.

Ha férfi vagy senki nem áll szóba, veled, nőként még így is özönleni fognak a levelek.

Szép nők.

Hagyjuk már a szépséget, bálna testű nők rommá keresik magukat onlyfanson, még arra is lusták, hogy edzeni elmenjenek, minek ha valakinek még ez a test is jó.

Egy férfinek ha jó akar lenni edzenie kell, és legyen is pénze, nem kevés.

Fizessen mindent.

Menstruáció?

Komolyan te ilyen előnyökért nem viselnél el havi 4-5 napot?

Hozzáteszem a menstruációtól vannak rosszabb dolgok is.

Szülés?Kötelező szülni?Nem.

Ha egy nő terhes lesz, ő dönt, még egy férfire rákényszeríthetik az apaságot.

A nők többsége végzi a könnyű munkák nagy, részét, amihez nem sok ész kell, pl pultos egy, kocsmában, bolti eladó, irodába is inkább vesznek fel egy nőt gagyi munkakörre, kávét főzni, fénymásolni.

A nőknek mindent jobban elnéznek.

Ha akaratgyenge, munkakerülő, homoszexuális, stb, társadalmilag egy férfit ezekért jobban lenézik.

Hajléktalanok jelentős része férfi, az erőszakos bűncselekmények áldozatai is többnyire férfiak, nem a családon belüli erőszakra gondolok, hanem az utcán hamarabb belédkötnek, ha férfi vagy, még egy nőt nem fognak bántalmazni, vagyis kisebb az esélye.

2024. márc. 6. 04:44
 15/25 anonim ***** válasza:
37%

"Ilyen butaságokkal meg, hogy a férfiak nem várják el a sminket ne gyere már."

Attól, hogy egyes férfiak elvárják, nem kötelező megfelelni nekik. Ha a női nemnek nehezebb, valszeg ezért, mert nekik kell valaki, aki vezeti őket, mert egyedül nem tudnak objektíven mérlegelni, és inkább elkezdik az életüket sminkkel és frizura baromságokkal "megkeseríteni", aztán panaszkodnak érte hogy ezt kell csinálni, miközben ők döntöttek így (kognitív disszonancia).

Ha meg nőként kint setalsz és félsz, tanulj küzdősportot és legyen nálad artalmatlanito fegyver... egy férfira is rá tamadhatnak, ugyanúgy védekeznie kell.

Ha meg a nőnek végtelen opciója van párt választani, döntsön jól, olyan mellett, aki megvédi őt.

Szerintem azért is nehéz nőnek lenni még, mert a társadalom szét dicsér a kinézetedért, és mindenért, amirol nem is tehetsz. Ezért ilyen hamis önértékelést ad, amit el is vesz, mikor idősödsz. Bár egy átlagosnál kicsit jobb képességgel ezen at lehet látni egy nőnek és bármennyi dicséret ellenére is fejlesztheti magát és a képességeit. Ugyanígy egy incel is bármikor elkezdhet edzeni, egészségesen élni.

Én férfi vagyok és örömmel maradok az egyébként, bár azért, mert én tudom értékelni a saját nemem, dolgoztam a gyengeségeimen. Nőként ha szar, dolgozni kell ugyanúgy a gyengeségeken. Ha szar a mensi, nézz tornákat, gyógynövényeket amik megkönnyítik. Ha frizura miatt készülődni kell... hát ez elarulja a problémák sulyossagat... csak egy sima frizurád legyen.. :D én nekem fiúként hosszú hajam van, direkt mert akkor nem kell vele foglalkozni, fodrászhoz járni. Ezt tiniként találtam ki, nem volt nagy elme gyakorlat. Szerintem a nők ugyanezt meg tudják tenni.

2024. márc. 6. 06:09
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Tessék, ezért nehéz nőnek lenni. Nem tudnak logikusan, objektíven dönteni abban, hogy ha valaki szar hozzájuk, akkor hagyják. Ezer ilyen kérdés van redditen és itt is. Tehát először azt kéne megtanulniuk, hogy amikor látnak egy lejtőt, ne kövessék a szexuális vonzalmat és ne menjenek le a lejtőn.

2024. márc. 6. 06:33
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

Még egy példa. A lánynak csak annyi a feladata, hogy kiválaszt egy fiút táncolni, aki már előzőleg is őt választotta.

Iszonyú könnyű lehetőség egy fiúval való összejövetelre, és elvből elcseszi az egészet.

2024. márc. 6. 07:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Hú, szegény, nőknek milyen nehéz a bőség zavara.

Ennyi ostobaságot rég olvastam:D

Igen, a nők olyan ostobák, hogy, nem tudnak dönteni, kell, aki vezérelje őket?

Hol olvastál ennyi baromságot?

Ha egy nő életképtelen, sokkal jobb esélyei vannak, mint egy életképtelen férfinek.

Így van értelme az összehasonlításnak.

Nem minden nő ostoba, azok járnak a legjobban, akik ki is tudják használni, hogy nőnek születtek.

A sikeres nők nagy része kihasználja a nőiességét, még egy férfi csak arra hagyatkozhat, amit a tudásával el tud érni.

2024. márc. 6. 07:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Pár szűk keresztmetszettől eltekintve a nőknek
2024. márc. 6. 07:22
 20/25 anonim ***** válasza:
45%

Nőnek nehezebb. Régen elég volt, ha mostál, főztél, takarítottál. Akkor se volt leanyálom, de azóta csak plusz elvárások rakódtak rá. Manapság elvárás, hogy emellett végzettséged is legyen, karriert csinálj, legyen saját lakásod, mert máskülönben aranyásó vagy. Ha már van család, akkor is állj helyt a karrieredben, de neveld tökéletesen a gyerekeket, de figyelj magadra is, mert az nem baj, ha apuka pocakos, de az baj, ha egy nő elhanyagolja magát. Vegyük hozzá, hogy nagyon kevés az olyan tiszteletreméltó férfi, aki kiveszi a részét a háztartás és gyerek körüli dolgokban, nagyjából minden az anyára szakad otthon. Emellett ott van az is, hogy a női hormonok katasztrofálisan befolyásolnak. Változik a hangulatod a hét minden napján és nem tehetsz ellene semmit, pedig szeretnél, mert utálod.

Teljesen megértem, hogy a férfiakra milyen nyomás nehezedik az egzisztencia megteremtése terén, de ma már ugyanez igaz a nőkre is. Azt hiszem, a férfiak élete kevéssé változott inkább az elmúlt évszázadhoz képest.

2024. márc. 6. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!