Nőnek vagy férfinak nehezebb az életben boldogulni?
Hermafroditának..xD
Amúgy a világ nagyon egyszerű dolog.
Ha ügyes vagy mindenképp boldogulsz:D
21:41...azt hozzá kell tenni, hogy egy jó nőnek.
Amúgy ez is változó, kinek hogy jön össze.
Egy jóképű alfahímre pl bukni fognak a csajok, nekem is van ismerősöm, ha lemegy bulizni, akkor is kb a lányok mennek oda hozzá. Míg fordítva is vannak olyan csúnya lányok, akik lehetnek akármennyire jófejek amúgy, senki nem jön velük össze.
Vagy jó külsővel, jó kiállással lehet felvesznek több helyre, míg egy ronda gnómot nem fognak pincérnek, meg hostessnek még diákmukára sem, hanem menjen a gyárba pakolni. Ha valakinek külsőre nincsenek adottságai, akkor muszáj a tudásával kitűnnie, nemtől függetlenül.
De alapvetően azt vettem észre, hogy az emberek többsége, akár pénzes, akár nem, akár férfi akár nő, akár szép akár csúnya, akkor is ugyanúgy lesz szomorú, és lesznek pofára esései az életben, meg lesz boldog is.
"Alapvetően a nőknek az életben fele annyit sem kell dolgozniuk ebben a feminista, liberalista, globalista világban, mint egy férfinak."
A kérdés az, hogy te a jó egzisztenciával rendelkező férfiak által eltartott nőkról beszélsz, vagy azokról, akik ugyanúgy dolgoznak, csak a hivatalos statisztikák szerint ugyanolyan végzettséggel, ugyanolyan munkakörben végzett munkáért valamivel kevesebb fizetésért, mint a férfiak, és ha a párjukkal gyereket vagy gyerekeket szeretnének, akkor jellemzően nem a férjük / élettársuk hoz több szempontból áldozatot, ami a szakmai jövőjét, előrelépési lehetőségét illeti, hanem a nő.
"csak a hivatalos statisztikák szerint ugyanolyan végzettséggel, ugyanolyan munkakörben végzett munkáért valamivel kevesebb fizetésért, mint a férfiak"
A végzettség és a munkakör lehet egyenlő, de a munka mennyisége nagyon nem. A nők többségének alapból büdös a munka, nem kevésszer tapasztaltam, hogy a csajok kibújtak a munka alól, mert ők nők. Hát meg is érdemlik a kevesebb munkáért a kevesebb fizetést, ey férfi effektívebben dolgozik.
Mi ez a hülyeség, hogy a nőnek kevesebbet fizetnek, mint a férfinak?
Ember, a versenyszférában annyi a fizetésed, amennyit bekérsz, és meg is adják. A tudásodtól és a pimaszságodtól függ a fizud, nem a nemi szervedtől...
Állam bácsiéknál nem tudom, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!