Csak én érzem úgy, hogy nőnek lenni sokkal nehezebb, mint férfinak?
A nőnek csak az nehéz hogy erkölcsös maradjon, akik meg nem kérnek az átlag melós életből azok kerülnek ki külföldre testükkel pénzt keresni, abból van A6-os meg legújabb ájfon.
Egy férfi meg megpróbál ügyeskedni alsóhangon több év.
Férfiként szerintem nőnek nehezebb. Azt látom, csupa hamis illúziókkal etették a nőket, szépen felöltöztetve. Például, hogy párkeresésnél a férfinak illik kezdeményezni, emiatt láttam már sok nőt csak várakozva, meg nem ragadva semmilyen alkalmat az ismerkedésre. Vagy hogy egy férfinak bátornak kell lennie, mikor a bátorságot ugyanúgy gyakorolhatja egy nő is, és lehet erős. A nők szerintem befolyásolhatóbb lények az érzelmeik és szociális mivoltuk miatt, ezért nehezebben állnak ellen a társadalmi elvárásoknak - emiatt sokat aggódnak a kinézetükön, a viselkedésükön, hasonlítgatják magukat a többiekhez, a szociális médiára jobban ráfüggnek.
A könnyű pénzkereseti módszerek - prostituáltság, onlyfans, sugardaddy - mind csak csapda, jellemben nem fejlődnek általuk, nem erősödnek meg. Gyerekkorban a szép lányoknak több mindent elnéznek, körülugrálják a fiúk, megkapnak minden figyelmet, emiatt úgy nőnek fel, hogy ez nekik alap. Ez már egy torzulást eredményez, és amikor a nő idősödik, és nem kapja meg a figyelmet, felháborodik, tehát egyfajta nárcisztikus jellemet alakítanak/alakíttatnak ki velük.
Még tudnám sorolni, ahogy írták, a testi dolgok is megnehezítik egy nő életét. Ezért örülök, hogy nem vagyok nő.
Ezen a bolygón, ebben a pici kis időintervallumban ez igaz.
És egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!