Hogyan tudnak emberek folyamatos hazugságban élni?
Figyelt kérdés
Olvasgatom a kérdéseket Ember/Család kategóriákban és kb minden kérdés alapkonfliktusa, h a kérdező hazudik a saját szeretteinek. Ez mire jó? Kiben tud megbízni az ember, ha a saját családjában sem? Tényleg így él a legtöbb ember, h kamuzik jobbra balra mindenkinek?2024. márc. 2. 16:34
1/6 anonim válasza:
Talán a többség nem hazudik, én így gondolom.
2/6 anonim válasza:
Maximum a pszichopaták élnek örökös hazugságban. Én szerencsére nem ilyen vagyok.
3/6 anonim válasza:
Egyszer olvastam valahol,hogy ha az emberek egyetlen napig csak,de igazat mondanának mindenkinek,nemcsak a család, a kapcsolatok,hanem a társadalom is összedőlne.
Rengeteg öngyilkosság,gyilkosság,rablás és erőszak lenne egy nap alatt.
Kegyes hazugság is hazugság és az elhallgatott dolgok is ennek minősülnek.Gondold el,ha orvos,jogász elkezdene igazat mondani,politikusról nem is beszélve. Vagy családtagok elmondanák őszintén ki mit gondol a másikról...
4/6 A kérdező kommentje:
#3 na azért különbség van kegyes hazugság és aközött, amiket itt írnak emberek. Az egyik fél bevallani a nemi identitását, a másik az anyagi helyzetét, a harmadik az élete egyéb válságait. A saját családja elől titkolják az életüket. Ez nem kegyes hazugság.
2024. márc. 2. 17:07
5/6 anonim válasza:
Okés, de az is kegyes hazugság,ha valaki nem mondja a szemébe mondjuk az anyjának,hogy utálja és már a temetésére vár.Vagy a szülő a gyerekének,hogy útban van és tűnne már el. Mindennapos dolgok pedig !
6/6 anonim válasza:
Ha szar családja van, akkor tökre érthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!