Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Folyamatos féltékenykedéssel...

Folyamatos féltékenykedéssel mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Valami miatt borzasztóan féltékennyé változott a barátnőm. Semmi valódi indokot nem adok rá ami miatt az lehetne, de ő megváltozott velem szemben, sokkal kevesebb figyelmet kapok tőle mint eddig, és a bolhából os elefántot csinál, mindenért én vagyok a hibás, és mindenre nagyjából az a válasza hogy a másik barátnőmmel ezt csináltam azt csináltam biztos most mászott le rólam stb stb. Bármit mesélek neki úgy is az lesz a válasza hogy megcsalom, csak mindig máshogy mondja adott témához illően. Bármit teszek mondok, nem lehet meggyőzni semmiről.

Nekem gyanús hogy inkább pont neki van valakije, és az miatt ilyen velem. Én továbbra is ugyan olyan vagyok mint eddig, ő viszont elég nagy fordulatot vett. Mit lehet csinálni ezzel a féltékenykedéssel?

2023. nov. 1. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Szakítani. Semmi értelme bármit is csinálni vele, nem lehet. A kapcsolatotok véget ért. Féltékeny típussal nem érdemes járni, csak tönkretesz. Nem egészséges. Most legalább kiderült.
2023. nov. 1. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem változott, hanem ilyen, csak eddig nem mutatta.

Nekem volt egy pasim régen. Egy évig minden rendben volt, tökéletesen működött minden.

Aztán, mintha elvágták volna.

Először csak megjegyzések, keresztkérdések, belenézett a telefonomba néha-néha.

Fél év után már folyton ellenőrizett, hivogatta a barátaimat, fenyegetőzött, egy idő után már agresszívvé vált, ha úgy érezte hazudtam a hollétemről. Már pedig egy ilyet nem győzöl meg, mert nincs más opció az ő vélt valóságával szemben.

Kiraktam. Akkor indult csak a java..

Még a munkahelyéről is kilépett, hogy utánam járkáljon. Szó szerint.

Egész nap állt a munkahelyem előtt, a kollégáim bújtattak,

a házam előtt éjszakazott hetekig a kocsiban, zaklatta a családomat, barátokat,naponta.

3 hónap után már a saját barátai is elfordultak tőle.

Rendőr nem segít. Visszajött két nap múlva.

Nem állítom, hogy a barátnőd is ennyire elmebeteg, de ha csak negyed ennyire képes, már pokollá teszi az életed.

Dobd ki.

2023. nov. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!