Helyesen döntött a legjobb barátom?
✔️ Teljesen igaza van !
❌ A párod féltékenységének csitítása a te dolgod lenne, a "barátod"-nak nincs kedve a másik srác(párod) demagóg FÉLTÉKENY szövegét elviselnie, hallgatnia...
❌ ELŐSZÖR OLD MEG A GONDOD ! Ne hagyd hogy a "barátod"-ra rá terhelődjön, mert te képtelen vagy megoldani ! Ez a te TERHED - nem az ővé ! NEM KÖTELEZHETED őt a te terhed elviselésére !
✔️ Ha sikerült,és úgy látja hogy folytathatja minden probléma nélkül,akkor folyt.köv.!
Én is, ha egy lány barátom párja meghülyül és nem tudja elviselni, hogy a párja velem jól érzi magát. Akkor megmondom a lánynak, hogy csináljon valamit a palijával - mert engem zavar, hogy a palija figyel engem - kérdezősködik utánam, és folyamat beleszól !
-----------------------------------------------------------------
Elhívnálak valahova, de a pasid nem hagyja - és valamit mindig kitalál...
Nah ebből lett elegem, és hagytalak el egy kis időre, amíg nem rendezed a PÁROD idióta beteges FÉLTÉKENYSÉGÉT....
Találkozzatok négyesben.
Van valami előzménye annak, hogy mindkettőtök párja ilyen? Volt valami konkrét eset, amiért nem örülnek, ha találkoztok kettesben?
Amúgy bejön neked ? Ha Nem lenne a pasid - és a barátod udvarolna.
És ki is nyilvánítaná, hogy tetszel neki.
"ELGONDOLKODNÁL" rajta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!