A kedvenc torok nevemen vagyok fent facen, rosszra utalhat ez a kulvilag fele? 24N
Figyelt kérdés
Nem akartam hogy szamomra idegenek megtalaljanak meg olyanok, akikkel en nem akarok kapcsolatba kerulni, vibert hasznaltam mindig.
De aztan regisztraltam, egy torok neven ami szamomra nagyon gyonyoru.
De felmerult bennem egy kerdes, amikor pl egy munkatars kerdezi, hogy vagyok fent, es elmondom neki akkor rosszat gondol rolam hogy nem a sajat nevemen vagyok fent? Te rosszat gondolnal?
2024. febr. 28. 13:01
11/14 anonim válasza:
Ha én rejtőzködnék, semmiféle közösségi oldalra sem regisztrálnék, semmiféle néven.
12/14 anonim válasza:
De gáz vagy...
Tuti, hogy C típusú vagy!!!
Azok szeretik majmolni a törököket meg az arabokat!!!
13/14 anonim válasza:
Csoda, hogy így engedi a rendszer az ott tartózkodásodat.
14/14 anonim válasza:
13 miért ne engedné? Millióan vannak fent nem eredeti néven. Miután nem hatóság, csak telefonszámot kér azonosításra, nem személyi igazolványt. Innentől azt adsz meg, amit akarsz. Amíg nem jelentenek tömegével kamufiók miatt, addig nem fognak törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!