A kedvenc torok nevemen vagyok fent facen, rosszra utalhat ez a kulvilag fele? 24N
Nem akartam hogy szamomra idegenek megtalaljanak meg olyanok, akikkel en nem akarok kapcsolatba kerulni, vibert hasznaltam mindig.
De aztan regisztraltam, egy torok neven ami szamomra nagyon gyonyoru.
De felmerult bennem egy kerdes, amikor pl egy munkatars kerdezi, hogy vagyok fent, es elmondom neki akkor rosszat gondol rolam hogy nem a sajat nevemen vagyok fent? Te rosszat gondolnal?
Egyszerűbb letagadni, hogy nincs. Csak akkor tartsd is magad ahhoz, hogy nem informálódsz másokról rajta keresztül. Minél kevesebb ember tud a kamu fiókról, annál jobb. Bárki jelentheti és zárolják, utána bekérik a személyidet igazolásra amivel nyilván nem fog megegyezni.
Annak is elég kicsi az esélye, hogy a valós neveddel regisztrálva bármi probléma érhetne. Bárki írna neked, saját maga ellen gyártana bizonyítékot. A neveden kívül semmi mást nem kötelező megadni, sem posztolni, sem ismerősi jelöléseket elfogadni (akiét nem akarod). Nem lett volna probléma ebből sem, és magyarázkodni sem kell miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!