Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A kedvenc torok nevemen...

A kedvenc torok nevemen vagyok fent facen, rosszra utalhat ez a kulvilag fele? 24N

Figyelt kérdés

Nem akartam hogy szamomra idegenek megtalaljanak meg olyanok, akikkel en nem akarok kapcsolatba kerulni, vibert hasznaltam mindig.

De aztan regisztraltam, egy torok neven ami szamomra nagyon gyonyoru.

De felmerult bennem egy kerdes, amikor pl egy munkatars kerdezi, hogy vagyok fent, es elmondom neki akkor rosszat gondol rolam hogy nem a sajat nevemen vagyok fent? Te rosszat gondolnal?

2024. febr. 28. 13:01
A kérdező szavazást indított:
Nem gondolnek rosszat
Furanak gondolnak
23 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Mi bajod van?
2024. febr. 28. 13:02
 2/14 A kérdező kommentje:
A multamban nincs olyan ember, akinek orulnek ha megtalalna nev alapjan, elkoltoztem, uj eletet kezdtem.
2024. febr. 28. 13:03
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
2# Kissé paranoiásnak tetszik lenni..
2024. febr. 28. 13:04
 4/14 A kérdező kommentje:
3. Nem vagyok az, de tortentek olyan dolgok velem, amik miatt rendorseghez kellett volna fordulni de nem tettem. Es emiatt orokre felni fogok, hogy megtalalnak azok az emberek, akikrol szo volt az iment.
2024. febr. 28. 13:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnék semmit. Nem olyan gyakori, de sok ember van azért, akik valami tök random néven vannak fent.
2024. febr. 28. 13:08
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Egyszerűbb letagadni, hogy nincs. Csak akkor tartsd is magad ahhoz, hogy nem informálódsz másokról rajta keresztül. Minél kevesebb ember tud a kamu fiókról, annál jobb. Bárki jelentheti és zárolják, utána bekérik a személyidet igazolásra amivel nyilván nem fog megegyezni.

Annak is elég kicsi az esélye, hogy a valós neveddel regisztrálva bármi probléma érhetne. Bárki írna neked, saját maga ellen gyártana bizonyítékot. A neveden kívül semmi mást nem kötelező megadni, sem posztolni, sem ismerősi jelöléseket elfogadni (akiét nem akarod). Nem lett volna probléma ebből sem, és magyarázkodni sem kell miatta.

2024. febr. 28. 13:10
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Költözz ki valami tanyára.
2024. febr. 28. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Te a torok, én meg a gége nevemen vagyok fent. Semmi extra. Mindenki gondol amit akar.
2024. febr. 28. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem a Szilágyi Brigitta néven is megtalálnak.
2024. febr. 28. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondom, ha ennyire nem akarsz senkivel se találkozni a múltadból, én a tanyát tudnám ajánlani, erdőszéli kunyhó, esetleg külföld..
2024. febr. 28. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!