Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc🧡 🪶idézeted🖊️?

Mi a kedvenc🧡 🪶idézeted🖊️?

Figyelt kérdés

2024. febr. 18. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/110 anonim ***** válasza:
61%
Öm micsodám? Az emojik csak random vannak vagy egybe kéne olvasni?
2024. febr. 18. 21:35
 2/110 anonim ***** válasza:
59%
“My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.”
2024. febr. 18. 21:36
 3/110 anonim ***** válasza:
30%

"Every day it gets a little easier… But you gotta do it every day — that’s the hard part. But it does get easier."

Bojack Horseman c. sorozat

2024. febr. 18. 21:48
 4/110 anonim ***** válasza:
61%
Mi a kedvenc narancsszívtoll idézetem toll?
2024. febr. 18. 21:49
 5/110 anonim ***** válasza:
55%
“Izder eni kvescsön?”
2024. febr. 18. 22:13
 6/110 anonim ***** válasza:
74%

Hát sok van, íme néhány:

"Azt mondtam, hogy nem. Egyáltalán nem lesz egy csomó remek hely, ahova majd utazhatunk, mikor befejezem az iskolát, meg minden. Nyisd ki a füled! Akkor már az egész más. Akkor például bőröndökkel kellene lemenni, liften, meg mit tudom én. Akkor egy csomó embert fel kellene hívni elbúcsúzni, és aztán képeslapot küldeni nekik a szállodákból, meg minden. És én valami hivatalban dolgoznék, egy csomó pénzt keresnék, és taxin vagy a Madison utcai buszon járnék, és végignéznék egy csomó hülye hirdetést, előzetest és híradót. Híradók. Mindenható isten! Mindig van benne valami hülye lóverseny, meg hajószentelés pezsgősüveggel, meg bicikliző csimpánz nadrágban. Szóval úgy az egész más lenne. Szóval egyáltalán nem érted, mit beszélek." (J.D. Salinger: Zabhegyező)

"A görögök tudták, hogy a nő legmélyebb lénye ez a szakrális k*rvaság. De amikor önmaguktól ittas nők Dionüszosz nagy ünnepén a hegyek között őrjöngő táncukat járták, a férfiaknak még csak közelükben sem volt szabad lenniük. Akit megtaláltak, azt a mainaszok széttépték. Mert a k*rvaság csak alacsonyabb, csak vörösen izzó állapotában kapcsolódik a szerelemhez. Mikor már fehéren izzik, a férfihoz semmi köze. Akkor már a szenvedélyes önfeláldozás mámora. Áldozat. Vagyis vallás." (Hamvas Béla: A bor filozófiája)

"– Hóó!

– Mi baj, Jóska bácsi?

– Semmi, de nem akarom ezt a kis kutyát megijeszteni.

Bütyök értelmetlenül nézett a kocsisra, mintha azt mondta volna:

– Hát akkor ne ijessze meg, Jóska bácsi…

– Elfelejtettem mondani, hogy Gergő bácsi lűtt egy kóbor kutyát, aztán azt mondta, hogy vigyük el csalinak.

– Hát vigyük el, Jóska bácsi.

– Igen ám, de ha én lemegyek, kibújik ez a kis kutya is… aztán némelyik kutya nem szívesen utazik ilyen döglött rokonnal… Hát arrul lenne szó, ha feltenné helyettem…

– Persze – mondta Bütyök –, persze – és úgy érezte, hogy ez már nem egészen maharadzsai dolog." (Fekete István: Téli berek)

És idemásolhatnám még Boris Vian: Tajtékos napok című könyvének bármelyik tetszőleges mondatát, mert elejétől a végéig hihetetlen ("a történet teljes egészében igaz, mert elejétől végig én találtam ki.") 🙂

2024. febr. 18. 22:16
 7/110 anonim ***** válasza:
66%

Ahol bezàrul egy ajtó, kinyílik egy másik. (Nemtom ki írta)

A legvégén nem az fog számítani, mennyi év volt az életedben, hanem mennyi élet volt az éveidben. (Abraham Lincoln)

Első a tévedés, második a felejtés, 3.az igazi.

Minden jóban az a rossz, és minden rosszban az a jó, hogy elmúlik.

Mindig az szívja meg, aki szeret.

Minden csoda három napig tart csak. (Napok kérdése csak tisztalappal indulni)

Légy hű magadhoz.

2024. febr. 18. 22:53
 8/110 anonim ***** válasza:
Legy vidám utàlóid előtt ez megöli őket!✌🏿😉💪🏾
2024. febr. 19. 05:05
 9/110 anonim ***** válasza:
21%

szóval ilyen tini vagy insta stílusban?

nekem a következő:

"😢💖🎁🐴👩🏾‍🤝‍🧑🏽👫👼👍"

2024. febr. 19. 06:09
 10/110 A kérdező kommentje:

kedvenc = 🧡

idézet = 🪶 (régi) 🖊️ (új)

2024. febr. 19. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!