51/110 anonim válasza:
"A rosszat úgy győzik le, hogy szenvedéssé változtatják." (Simone Weil)
52/110 anonim válasza:
"Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk." (Simone Weil)
53/110 anonim válasza:
"Latrokként tér és idő keresztjére vagyunk verve mi, emberek." (Simone Weil)
54/110 anonim válasza:
"Nincs erősebb, mint ez a két harcos: a türelem meg az idő! Ezek mindenre képesek." (Lev Tolsztoj)
55/110 anonim válasza:
"Nincs erősebb, mint ez a két harcos: a türelem meg az idő! Ezek ketten mindenre képesek." (Lev Tolsztoj)
56/110 anonim válasza:
"Ha valakit szeretünk, úgy szeretjük, ahogy van, és nem úgy, amilyennek szeretnénk, ha lenne." (Lev Tolsztoj)
57/110 anonim válasza:
"Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel." (Robert Capa)
58/110 anonim válasza:
Dolph Lundgren legyőzte a rákot
"Kemény menet áll mögöttem, és ez tényleg megtanított arra, hogy a pillanatnak éljek és élvezzem az életem minden mozzanatát." (Dolph Lundgren)
59/110 anonim válasza:
"Mindig csak a mának élj, s az örök szabályt ne feledd: A holnap mindig tiszta, mivel nem szennyezi semmi tett." (Ernest Hemingway)
60/110 anonim válasza:
"Nincs többé időm, sem vágyam arra, hogy igazoljam azt, aki vagyok. Már nincs időm a képmutató emberekre. Nincs már időm mindenre, aminek nincs lelke. Nincs több vesztegetni való idő." (Charles Bukowski)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!