A homoszexualitás természetes dolog?
Szerintem nem, de ettől függetlenül elfogadom a homoszexuális embereket. Szerintem őket is megillet minden jog, ami a heterókat is.
Ha én homoszexuális lennék, akkor is azt gondolnám, hogy hát ez nem természetes, de ez van. Ez is baj? Marmint, így is homofóbnak számítok? Csak azért, mert nem gondolom természetesnek a homoszexualitást?
Egy darab kommented nincs a kérdés alatt, csak egy kijelentés hogy "nem természetes". Ebben semmi párbeszéd nincs, csak egy magánvélemény közlése. Érvet sem hoztál a témához és az elmúlt 30 kommenthez ami eddig felmerült, érdemi hozzászólás hiányában maradt a személyeskedés (álszent, frusztrált), amivel oda lehet szúrni és sértegetni, mert máshogy nem megy.
Sem nyitott, sem alkalmas nem vagy arra, hogy értelmesen vitatni lehessen bármit, te csak provokálni jöttél.
A lobbistákat utálja az ember. Akik mások melegségét kihasználva űzi a gusztustalanságait. Lásd Pride.
Ez mondjuk egy jóérzéseű valódi meleg számára is szégyen.
Illetve a kérdés a természetességéről szólt, amire már megválaszoltuk, hogy nem az. Ez nem utálat kérdése.
Te elolvastad a kérdésem alatt lévő kifejtést?
Leírom neked ide is:
"...ettől függetlenül elfogadom a homoszexuális embereket. Szerintem őket is megillet minden jog, ami a heterókat is."
"Illetve a kérdés a természetességéről szólt, amire már megválaszoltuk, hogy nem az. Ez nem utálat kérdése."
Így van, tökéletesen egyetértek.
Attól, hogy nem tartom természetesnek a homoszexualitást, még nem utálom azokat, akik melegek.
Ez alapvetően az elfogadásról szól. Elfogadom magam annak aminek születtem: ha k*kim van akkor fiú vagyok, a n*nim akkor lány. De van akinek ez nem sikerül, mert bizonyos korában érték számára nem feldolgozható behatások.
Kiskoromban (10-12 év)nagyon kedveltem a cowboyokat: beöltöztem cowboynak.
A lányok még inkább tetszettek: ezért beöltöztem lánynak is, apám:O
Sőt, még kisebb koromban is nagyon tetszettek a lányok, de volt egy akiről kiderült: kisfiú :O annyira lányos arca volt és hosszú haja, hogy lánynak néztem. Mi ebből a tanulság: a cowboyokkal azonosulni, a nőkkel pedig közösülni szeretek(bocsánat:) . de!!! ha ebben a korban kapok egy masszív lmbtq behatást egy erre fogékony szülővel most lehet egy látens hetero lennék aki melegnek azonosítja magát. Ez viszont óriási probléma gyökere.
Ha látens meleg lennék, már meleg lennék, mivel elfogadó környezetben nőttem fel, kíváncsian fedezve fel önmagam. Elfogadtam őket, barátkoztam velük, de ez múltidővé vált, mert nem voltak képesek elfogadni heteroszexualitásomat, kedvenc érvük a: "honnan tudod, ha még nem próbáltad" volt. Erre egy idő után azt válaszoltam nekik: kutyasz*rt sem ettem még, de tudom, hogy nem igazán ízlene. Szóval én eljutottam az elfogadástól a homofóbiáig az lmbtq hatására. Szerintem sem természetes állapot, mindenképpen ellentmondásokkal teli, túlerőltetett propagandával és gyomorforgató vonzatokkal rendelkező ideológia, mely erőszakosan próbál terjeszkedni a legkiszolgáltatottabb korosztályban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!