Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A homoszexualitás természetes...

A homoszexualitás természetes dolog?

Figyelt kérdés

Szerintem nem, de ettől függetlenül elfogadom a homoszexuális embereket. Szerintem őket is megillet minden jog, ami a heterókat is.

Ha én homoszexuális lennék, akkor is azt gondolnám, hogy hát ez nem természetes, de ez van. Ez is baj? Marmint, így is homofóbnak számítok? Csak azért, mert nem gondolom természetesnek a homoszexualitást?

2024. febr. 27. 15:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
61%
Akik a fajfenntartásról papolnak, arra nem gondolnak, hogy esetleg ez pont egy populáció szinten tartására kialakult módosulás? Nem bírja el a bolygó azt, ha minden élőlény megállás nélkül szaporodik összevissza. Ezt a “természet” is tudja, és nem ez az egyetlen eszköze, ami csökkenti a szaporodás esélyét.
2024. febr. 27. 16:23
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
A biszexualitas elofordul az allatvilagban, de oszinten a teljes melegsegnek nem tudom milyen evolucios oka van.
2024. febr. 27. 16:25
 13/39 anonim ***** válasza:
58%
Olyan hiba a természetben, mint a sterilség.
2024. febr. 27. 16:34
 14/39 anonim ***** válasza:
8%
A bortonben nem.
2024. febr. 27. 16:34
 15/39 anonim ***** válasza:
15%
11) olyan allatfajoknal is fellelheto ez, akik majd' kihalnak, folosleges ott a homoszexualitas.
2024. febr. 27. 16:38
 16/39 anonim ***** válasza:
57%

"Hiszen semmi sem az, ami a természet alapvető céljával, vagyis a fajfenntartással szembe megy."

A természetnek nincsenek céljai. A természetben, zajlanak folyamatok, de ha nem zajlanak, vagy épp más folyamatok zajlanak, az sem megy szembe a természettel, mert minden a természet részeként történik.

A természetet személyiséggel, célokkal, akarattal felruházni vallásos gondolat. Tudományos alapon természetellenesnek mondani valamit nem lehet.

2024. febr. 27. 16:52
 17/39 anonim ***** válasza:
35%
Azért azt tedd hozzá, hogy "szerinted", ha olyan dolgokról teszel kinyilatkoztatást, amiről láthatóan nincs sok fogalmad.
2024. febr. 27. 16:58
 18/39 anonim ***** válasza:
53%

#3 Nem feltétlenül megy szembe a fajfenntartással. A nem szaporodó egyedeknek is van hasznos funkciója. Pusztán a szaporodás nem elég egy faj fenntartásához, élelemszerzésre és a csapat/falka/boly/raj/stb. megvédésére is szükség van. Meg területszerzésre/védésére.

Valahol egyébként olvastam, hogy az lehet a homoszexualitás evolúciós oka, hogy ha több felnőtt jut kevesebb gyerekre, akkor bár kevesebb az utód, de jóval nagyobb az esélyük az életbenmaradásra. Nagyobb védelem és a több élelem jut így az utódoknak és a falkának is.

2024. febr. 27. 17:07
 19/39 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként nem kell ahhoz feltétlen melegnek lenni, hogy valakit kiutáljanak. Ha valaki kicsit is más, mint az átlag, azt lenézik. Mert az emberek szeretik különbnek gondolni magukat másoknál. De az ilyen nem saját magán dolgozik, nem saját magát fejleszti, hanem ehelyett a másikat tapossa bele a sárga földbe. Mert ugye az sokkal egyszerűbb és kevesebb energiába kerül, mintha önmagán dolgozna..
2024. febr. 27. 17:15
 20/39 anonim ***** válasza:
45%
Szerencsére igen, természetes. 29N/Bi
2024. febr. 27. 18:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!