Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem érdekeltem sosem...

Miért nem érdekeltem sosem senkit sem? 29/F

Figyelt kérdés
A szűk családomon kívül senki sem keres. Az unokatesóim mind lexarnak, de ők egymással elvannak. Az iskolába pár lány oda volt értem, de én annak idején nem nagyon akartam csajozni, a 18-24 éves korszakom eseménytelen volt, semmi sem történt velem igazából

febr. 26. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza akkor az iskolába, hátha ott még működik! :-)
febr. 26. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
és ez miért probléma?
febr. 26. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt sokan elmondhatnák magukról.Ma annyira mindenki magával van elfoglalva,hogy sajnos ezen nem kell csodálkozni.Akinek nincs senki,azért kesereg,akinek volt,az pedig azért mert már nincs.Vagy ha van is,csak úgy élnek egymás mellett.

Barátságokat ma már nem lehet indítani,ahhoz közös élmények kellenek,a netes,irkálós "barátságok" nem érnek semmit sem.

De az is igaz,amilyenek ma az emberek,a többségük, néha jó egyedül lenni...

Persze hosszabb távon nem.:/

F

febr. 27. 04:58
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Talán azért nem érdekelsz senkit, mert nem tettél azért semmit, hogy érdekeljél valakit. Csak úgy a semmitől senkit nem fogsz érdekelni.

Nekem sincsenek barátaim, és? Párom van, apukám van, egy-két rokon van, akit érdeklek, munkahelyemet imádom, ennyi. Ettől többre nem is vágyom.

febr. 27. 05:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező én is hasonló vagyok mint te, a szűk családomon kívül nincs más kapcsolataim, unoka tesóim nem érdeklődnek utánam, pedig én tettem érte élőben és neten is tartottam a kapcsolatot velek de semmi közös élmény nem volt velek és témám legjobban nem fogadtak el hamis unoka tesóim voltak , a haverjaim is csak hamisak voltak nem fogadtak el és kihasználtak. A #3 igaza van neten barátságot kötni semmit nem ér, mai világban mindenki magával van elfoglalva, de hozzá teszem sok olyan ember van akik nem fogadják el az embert , például a külseje amiatt, vagy mert teljesen normális ember jószívű és segítőkész ,minden okból valami miatt nem fogadják el az embert de persze sokan vannak így , nekem társaságban soha nem volt közös élményem és témám mert hamis társaságban volt részem amikben nem illetem bele végképp . Már azota el fogadtam hogy mindenki magával van elfoglalva, és neten se végképp nem ismerkedek már meg nem olyan, élőben se már nem, Ami van az életben inkább választom hogy egyedül maradok persze hosszútávon nem jó de én benne vagyok hosszútávra egyedül lenni és élvezni az életet.
aug. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!