Létezik olyan, hogy 22 év alatt még egyszer se "nézett meg" lány és még senkit se érdekeltem, vagy csak én nem tudom értelmezni a jeleket?
Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 22:29
4/11 anonim válasza:
3: Ahhoz eléggé autistának kell lenni.
5/11 A kérdező kommentje:
Na mondjuk, meg kell hagyni, hogy nem is igazán tudom, hogy mit kéne figyelni. Buliba nem járok, szóval az utcára gondoltam.
2015. máj. 2. 22:33
6/11 anonim válasza:
Neked kéne udvarolni, meghódítani, aki tetszik
- és akkor majd Ő fog "nézni" szerelmesen Rád.
"megfejtett világból téged nem értelek,
a megfejtett égbolt miattad maradt végtelen."
7/11 anonim válasza:
5: Hát igen az utca kemény hely. Riszpekt https://www.youtube.com/watch?v=Sd6pRP081cs
8/11 A kérdező kommentje:
@6
Jó, az nyilvánvaló, csak azért a lányok is meg szokták nézni a fiúkat, meg valahogy jelzik, ha szimpatikus neki egy férfi.
@7
Persze, meg az is tény, hogy se szerelem, se kegyelem nincs ott, de nem is így értettem.
2015. máj. 2. 22:41
10/11 anonim válasza:
(ha nagyon félénk nem, és te is félénk vagy, akkor pláne nem) a 6. dal hogy tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!