Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy sok lány belém habarodott már vagy szeretett volna velem talizni, akikkel úgy leveleztem, hogy nem is láttak képet rólam, de amint megláttak képet már nem érdekeltem őket?

Figyelt kérdés
Olyan fájó érzés ez, mert éreztem, hogy bírnak engem, hiányoltak, ha nem voltam volt, aki még szíveket is küldött, de mindig ott romlik el a dolgo, amikor meglátják a külső adottságaimat akár képen, akár élőben a talin. Fáj, főleg azért is, mert olyan kis cuki, vonzó lányokról van szó sokszor, pont az eseteim külsőre is, meg olyan kedvesek is, hogy már szinte kezdem elhinni nem csak ribizlik vannak, erre a külsőmet ők sem bírják elfogadni valamiért és ekkor újra úgy érzem, hogy csak ribizlikből áll a világ. Szerintem nem vagyok olyan ronda, csak a lányok igényei magasak. Egyszerűen nem értem, láttam én már szerintem tőlem is rondább fiút lánnyal, akkor engem miért nem tudnak elfogadni így?!
2013. dec. 13. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
kezdj képküldéssel
2013. dec. 13. 22:30
 2/8 Generalis ***** válasza:
küldj képet
 3/8 anonim ***** válasza:
mert ápolatlan vagy
 4/8 anonim válasza:
100%
ha neten csajozol, akkor mégis mit vársz, azért szeressenek beléd, mert jó fej vagy, kedves stb? ők is csak azt nézik amit te, Külsőt!
2013. dec. 13. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
küldj képet
2013. dec. 13. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:

3 eshetőség van:

1 csúnya vagy

2 nem vagy olyan csúnya csak a megjelenéseddel van a bibi

3 a lányok többségét még mindig a külső érdekli sokkal nagyobb százalékban mint a személyiséged

aztán mindenki döntse el maga h melyik a reálisa mi, kis szubjektív világunkban

:D

2013. dec. 13. 22:33
 7/8 Noydra ***** válasza:
Ha láttál már tőled rosszabbat csajjal, akkor rossz a megjelenésed...:/
2013. dec. 13. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért van ez, mert ezek a lányok még éretlenek és felszínesek na meg nem tudják, hogy aki nem fotogén az nem minden képen néz ki jól..az emberek totál mások élőben és mások fényképen...egy adott színésznőről is pl a neten 10 képből 3 nem tetszik pedig mindegyiken ő van! Érettebb lányokkal kezdj! Élőben lehetőleg és olyannal aki adja a jeleket ne olyannal aki semlegesen viszonyul hozzád! ennyi a siker titka!
2013. dec. 13. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!