Egyes emberek hogyan tudnak meg csakúgy barmit valakiről?
Figyelt kérdés
Ültem a buszon elől, zenethallgattam, felszállt 1-2 lany a buszra pár üléssel hátrébb. Mivel annyira nem hallgattam hangosan a zenét így felfigyeltem rá hogy rólam beszélnek. Többször is kimondták az énekes nevét akit hallgattam (egyébként nem ismerik mivel rosszul ejtették a nevét), és mondta hogy "azt hallgatja". Ezzel nyilván rám céloztak. Aztán következő szám után azt hallottam hogy "innen hallottam mit hallgatott". Ez mi? Senkinek nem beszéltem róla hogy kit hallgatok és ezeket az embereket se ismerem.2024. febr. 22. 18:59
21/28 anonim válasza:
Legközelebb óvatosabbnak kell lenned. Jobban figyeld a környezed, próbáld meg kiszűrni a gyanús alakokat. Tanulj önvédelmet és küzdősportot. Ahol nagyon álcáznod kell magad. Sok munka de megfog térülni.
22/28 anonim válasza:
brékó bréko a sas leszállt
a célszeméls tudja hogy megfigyelik
abort the mission, ABORT THE MISSION
23/28 anonim válasza:
"Ez mi? Senkinek nem beszéltem róla hogy kit hallgatok és ezeket az embereket se ismerem."
Azért ahhoz nem kell atomfizikusnak lenni, hogy leessen: kihallatszik a fülesedből az amit hallgatsz.
24/28 anonim válasza:
Szerintem a gondozód mondhatta el nekik, mert van az a szint ahol egyedül nem engednek utcára.
25/28 anonim válasza:
Tudjuk, hogy magadban beszélsz, és ez kihallatszik.
Egyszerű a megoldás:
halkabban beszélj! 😂
26/28 anonim válasza:
és b#zdmeg ezek az emberek köztünk járnak, igénybe vesznek szolgáltatásokat, szavaznak
27/28 anonim válasza:
#26.
.....és gyereket nemzenek, autót vezetnek, vagy felelős beosztásban mások dolgairól döntenek...
Siralmas!
28/28 anonim válasza:
hát ez biztos nincs felelős beosztásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!