Egyes emberek hogyan tudnak meg csakúgy barmit valakiről?
Túlzásba viszed, kedves kérdező!
Vannak ritka véletlen egybeesések.
Vannak emberek, akiknek adott frekvenciákat jobban kihallanak a tömegzajokból.
Én is ilyen vagyok.
Attól, hogy valaki nem jól mond ki valamit kiejtés alapján az nem jelenti azt, hogy nem ismerheti a zenét/előadót.
Jómagam is sok zenét ismerek, svéd, orosz, japán, koreai, kínai, olasz stb.
Sose fogom perfektül kimondani.
Ne vedd ennyire véresen komolyan, mert egy idő után átcsaphat üldözési mániába is.
Vedd lazábban az életet.
Ha pedig valaki ténylegesen utánad informálódna az se olyan para. Főleg napjainkban laza.
Sose tushatod, hogy szeretted, ismerőseid, barátaid kinek mit mondanak stb. Simán megesik, hogy te nemismersz valakit, de adott idegennel szembesülsz, hogy ismeri pl:
Haverod barátnőjének az osztálytársának a bátyjának a barátja.
Stb.
Vannak meglepik.
Engedd el. Inkább azon kattogjanak a fogaskerekek, hogy miért feszülsz erre a kérdésre ilyennyire(?)
Kisebbségi komplexustól egészen a szimplán bejön valamelyik csajszi?
Tisztázd magadban.
Kérdező!
Nagyon vigyázz, mert úgy tűnik, az egész világ összeesküdött ellened!
Lehallgatják hogy te mit hallgatsz.
Belelátnak az agyadba!
Kitalálják a gondolataidat!
Minden titkodra fény derül!
VÉGED VAN!
A legrosszabb hogy ez nem is valami vicc hanem tényleg így van.
Kicsit magadról beszélsz? Kicsit nem tetszik felismerni önnön hibáit így Kicsit másra vetíti ki?
Nem értem hogy hallatszódhat ki amikor valamikor néha még figyelek is rá hogy ne legyen hangos.
Ezek az emberek nemhogy saját magukkal foglalkoznának és ők is zenét hallgatnának inkább.
"annyira nem hallatszodhatott ki" Mondod te.
A kívülálló érzékenyebb, a bagós sem tudja, hogy fél órával az utolsó cigaretta elszívása után is bűzlik a lehelete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!