Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gondolják az emberek...

Miért gondolják az emberek valakiről, hogy nem érdekli semmi?

Figyelt kérdés
Azt mondják rólam mások,hogy én egy laza lány vagyok, aki tesz magasról mindenre és mindenkire. Végülis ezt jónak tartják, hogy könnyedén fogom fel a dolgokat, de nem tudom miből gondolják!Vélemény,ötlet? Na köszi előre is.
2011. júl. 2. 14:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert ezt látják kívülről, és nem tudnak gondolatot olvasni?
2011. júl. 2. 15:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Aha, de miből látják??Mik a külső jelei ennek?
2011. júl. 2. 15:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, úgy látszik, úgy néz ki, úgy beszélsz, úgy viselkedsz, olyan benyomást keltesz, mintha tennél magasról mindenre és mindenkire.
2011. júl. 2. 16:08
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen, na még egyszer. Definiáljuk azt, hogy mi az, hogy "úgy"!!!
2011. júl. 2. 16:10
 5/18 anonim ***** válasza:
Közömbös, hetyke, nemtörődöm, "könnyed":), "laza":))
2011. júl. 2. 16:29
 6/18 anonim ***** válasza:

Kétértelmű: lehet ez pejoratív és pozitív értelmű is!

Pozitív értelemben: nyugodt, kiegyensúlyozott, életvidám, optimista.

2011. júl. 2. 16:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Na én teljesen rendben vagyok,szóval csak pozitív lehet!
2011. júl. 2. 16:42
 8/18 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy ez a megfogalmazás nem éppen egyértelműen pozitív. Csak az is lehet, hogy nem tudják egyértelműen eldönteni, melyik jellemző inkább rád.

Ha nem is bántó a lazaságod, még attól lehetsz túl higgadt, túl nyugodt, akár lusta, vagy rezignált, fásult. Ez lenne a két rossz véglet. Nem tudom milyen vagy, ezért 3-féle dologra is lehet gondolni, de ahogy megfogalmazták, gondolom neked is ezzel van bajod, hogy nem tudod, hogy dícséret vagy kritika.

2011. júl. 2. 16:53
 9/18 A kérdező kommentje:
Aha,lusta nem vagyok,és veszekedni nem szoktam...nem könnyen tudnak kihozni a sodromból,mert egyszerűen hülyének gondolom azokat,akik primitív módon rendezik le a problémáikat.
2011. júl. 2. 16:58
 10/18 anonim ***** válasza:
Ebből egyetlen dolog, ha valami, NEM derült ki, az hogy téged ki lehet hozni a sodrodból és veszekedéssel rendezed a problémáidat. :)
2011. júl. 2. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!