Miért gondolják az emberek valakiről, hogy nem érdekli semmi?
Figyelt kérdés
Azt mondják rólam mások,hogy én egy laza lány vagyok, aki tesz magasról mindenre és mindenkire. Végülis ezt jónak tartják, hogy könnyedén fogom fel a dolgokat, de nem tudom miből gondolják!Vélemény,ötlet? Na köszi előre is.2011. júl. 2. 14:42
11/18 A kérdező kommentje:
Mivaan?
2011. júl. 2. 17:12
12/18 anonim válasza:
Mindjárt gondoltam, hogy veszekedni nem szoktál.
Ez ellen nem kellene védekezned a történeted alapján.
Kedves vagy-e, empatikus vagy-e, más emberek érzéseivel törődsz-e? Inkább itt lehet a baj. Nem hiszem, hogy azzal lenne nekik veled a titkolt problémájuk, hogy nem véded meg magad a támadásokkal szemben.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon kedves vagyok.Ezt is mondják rólam.
2011. júl. 2. 17:20
14/18 anonim válasza:
Na olyan is lehet még, hogy nem fogadod meg mások jószándékú tanácsait, mész a magad feje után, ami nem minden esetben jó. (Kezdek már kifogyni az ötletekből, nem értem teljesen mi a problémád, ha minden stimmel veled.)
15/18 A kérdező kommentje:
Hahahaha... tényleg,semmi gond nincs,csak úgy érdeklődöm,mert ráérek ilyeneken is gondolkozni... :D Az igaz,hogy tudom,hogy mit akarok, és el is érem.Az emberek véleményét megszűrve fogadom,mindenestre szeretek tanulni mások bénaságaiból.
2011. júl. 2. 17:27
16/18 anonim válasza:
:D Én semmit nem bántásból írtam, te viszont mintha nem vennéd túl könnyedén és lazán a dolgokat... :D
Kicsit önfejűnek tűnsz és "mások bénaságairól" beszélsz. Ezért nem vagy nekik 100% szimpi a könnyed lazaságaid mellet. Nem ismerlek, ezért csak találgatni vagyok kénytelen.
17/18 A kérdező kommentje:
Haha, csak nem gondolod, hogy olyan sokat érnek a szavaid ilyen anonim módon...
2011. júl. 2. 17:40
18/18 anonim válasza:
Azt kitöröltem, hogy kicsit mintha támadóan viselkednél. Ennyit rólad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!