Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ennyire szar az élet?

Miért ennyire szar az élet?

Figyelt kérdés

Én tipikusan a szerencsétlenek csoportjába tartozom, mert nekem egész életemben semmi sem sikerül. Még csak egy jól kereső munkahely se jön össze nekem, most jelenleg munkanélküli vagyok, és az eddig munkáim 50-60 ezres munkák voltak. Budapesten nyilván jobban lenne állásom, de nem ott élek.

Másoknak mindig minden összejön, én meg kb. egész életemben csak szoronghatok, meg idegeskedhetek, mert semmi sem sikerül. 30 évesen még mindig sehol nem tartok, míg mások már házasságban élnek, és gyerekeik vannak. Bár van párkapcsolatom, de sokat nem érek vele, mert nem élünk együtt, még mindig a szüleimmel kell élnem, mint egy gyereknek.

Továbbá az emberek sem kedvelnek, introvertált vagyok, és eddig mindenhonnan ki voltam közösítve, osztálytársak által is.

febr. 22. 16:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Van párom, de ő nem költözik velem össze albérletbe már 3 és fél éve.
febr. 22. 17:14
 12/28 A kérdező kommentje:
Én itt szerencsétlenkedek, de már másnak ennyi idősen már saját családja van, minden happy.
febr. 22. 17:20
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Első körben, kezd el abbahagyni azt, hogy másokhoz hasonlítsd magad. Második körben, pontosan fogalmazd meg, hogy mit akarsz elérni. Aztán tudatosan írd össze a pontokat, hogy mi kell ahoz, hogy ezt elérd. És vágj bele, pontról pontra, lépésről lépésre.
febr. 22. 17:24
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Pszichoterápia képes kicserélni az egész személyiséget.

De jobb havonta ide írnod, hogy a Facebookon a régi osztálytársaid milyen jól élnek.

Mert nem ez az első kérdésed.

febr. 22. 17:39
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szimplán hülye vagy.
febr. 22. 17:39
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

Kb ugyanúgy voltam, mint a 4-es válaszoló. Én sose voltam népszerű lány, szegények voltunk. Egy érettségivel és egy okj-s szakmával 19 évesen indultam neki a munka világának egy elektronikai összeszerelő gyárba szalagmunkásnak. Ott évekig dolgoztam, szépen lassan haladtam előre, majd egy belső álláshirdetésre jelentkeztem az okj végzettségemmel, ahova fel is vettek office time-ba irodistának. Mikor a munkahelyem megszűnt akkor ajánlás útján kerültem a következő munkahelyemre szintén irodára, ugyababba a pozícióba. A kettő között kb 2 hónapig voltam munkanélküli de elkezdtem egy 2 éves képzést és a jogsit is megcsináltam időközben. Egész addig otthon laktam falun a szüleimmel. 30 évesen az összes félretett

pénzemmel kimentem külföldre dolgozni. Ott megismertem a férjem, hazajöttünk az ő szülővárosába. Én elég hamar elkezdtem dolgozni de volt 3 nehéz évünk anyagilag azért. Sajnos nem nagyon tudtunk bánni a kint megkeresett pénzzel így hamar elfogyott. Közben még megcsináltam egy 2 végzettséget adó okj-t. Összeszedtük magunkat anyagilag is, a férjem közben ev lett, vettünk házat, most várjuk a második gyerekünket. Nem panaszkodhatok, van félretett pénzünk, mindenünk megvan. Persze nem vagyonokra kell gondolni de ha kell, akkor van mihez nyúlni. Szerencsés fordulatot vett az életünk. Te is tanulj, képezd magad. Keress másik munkát vagy menj munkaügyi központos tanfolyamra. Ne félj belevágni az újba. Hajrá!

febr. 22. 17:54
 17/28 anonim ***** válasza:
13%
Az orban szerzodest kotott. Szovezsegest keres. A vezetesert harcol.
febr. 22. 18:39
 18/28 anonim ***** válasza:
#6 de igen ki tudod.
febr. 22. 18:45
 19/28 anonim ***** válasza:
Menj el egy pszichológushoz
febr. 22. 18:47
 20/28 anonim válasza:
53%

1: ha kapcsolatban vagy, ahol 3,5 éve nem hajlandó veled össze költözni, akkor ott robbantani kell. 30 évesen nem érsz rá éveket várni a csodára.

2: munkát találni nem könnyű, de általában csak az a baj, hogy nem azon gondolkozol, hogy milyen munka kell másoknak, hanem azon, hogy te mit akarsz dolgozni. Vannak takarítóim akik 600 nettót visznek haza, mert azt csinálják amire igény van, nem amit szeretnének.

3: 30 évesen a problémáid nem egyediek vagy azért vannak, mert veled baj van. Mi vagyunk a hontalan generáció, olyan hátránnyal indulunk az életben, hogy 40 évesen nagyrészt jóformán csak vegetálunk. Meg kell tanulni elfogadni és kihozni belőle a legtöbbet.

4: gyereket szülni nem siker, és instagram házasság sem az. Nem hiszem, hogy olyan sok igazán boldog embert látsz magad körül, mert ritka mint a fehér holló :D

febr. 22. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!