Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az 1999-es nagy havazásról...

Az 1999-es nagy havazásról milyen emlékeitek vannak?

Figyelt kérdés

Ma dobta fel egy Facebook poszt, hogy 25 éve ilyenkor volt valami egész országot megbénító havazás, több nagyváros pl .Miskolc, és rengeteg kis falu el volt zárva, embermagasságú hótorlaszok, stb.

A kérdésem, hogy ti hogy emlékeztek vissza? Tényleg annyira gáz volt ahogy, ahogy olvasni róla? Hogyan jutottak be az emberek pl. munkahelyre, orvoshoz, vagy bevásárolni?

Én '98-as születésű vagyok, így értelemszerűen nem emlékezhetek rá.

Ezért kérdezem, hogy kinek mi maradt meg az akkori hóhelyzetből?

Ugye 2013 márciusában volt még komoly hóhelyzet, arra már emlékszem, attól mennyivel volt rosszabb a '99-es?

2024. febr. 11. 21:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Akadoztak a buszok, különösen a trolik.
2024. febr. 12. 12:50
 22/26 anonim ***** válasza:
Kicsit OFF, de gyerekként a legnagyobb armageddonban is 1,5-2 kilométert sétáltunk a suliig vagy a buszig. Sárban, jégen, hóban. Nem az volt mint ma, hogy kocsival viszik a gyereket és fél óráig megy a búcsúzkodás.
2024. febr. 12. 20:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolás voltam. Egyetlen dolog miatt emlékszem, mert a tanárom behozott az osztályba egy cigánylányt. Akkoriban szegregáltan tanultak, de a cigánysorról senki nem ment be aznap a nagy hóban, csak ez a lány. Nagyon megdicsérték, viszont a sulija nem nyitott ki, egyedül lett volna, úgyhogy áthozták hozzánk. Azért maradt meg, mert a tanár külön kiemelte, hogy ennek a lánynak milyen fontos a tanulás. Kíváncsi lennék, mi lett belőle.
2024. febr. 12. 23:47
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
22. Ez pontosan így volt! ✋😉
2024. febr. 13. 07:34
 25/26 Metionin ***** válasza:
22. Ja amúgy lazán lesétáltuk.
2024. febr. 13. 12:02
 26/26 Simon Petrikov ***** válasza:
Semmilyen, 2 éves voltam.
2024. márc. 21. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!