Skoda Felicia 1999 1.3 Glxi vélemény?
Figyelt kérdés
2024. jan. 28. 12:34
1/4 anonim válasza:
Régi Skoda. De mondjuk nekem a beltere a kategoria és kortarsaihoz képest tetszett.
3/4 anonim válasza:
Nekem 11 évig volt 1.3 MPI.Régi Skoda motoros,újabb MPI befecskendezéssel.Hajtani nem szabad,mert hamar hengerfejes lesz.Rozsda nagyon szereti,amúgy olcsó hozzá minden,vásosban nem sajnálós rohangálós,cuccolós kocsinak tökéletes,bár már alig van belőlük.
Az enyémet 310 ezer km-rel adtam el,motorja váltója nagyon jó volt,a rozsda és a hengerfej probléma volt a fő baja.
4/4 anonim válasza:
Az első válaszoló miatt néztem a belsejéről fotókat, ennek a Skodának olyan a belseje mint egy régi Volkswagen Polonak ami elég meglepő. Ilyen Skodát már régóta nem látok az utakon kérdés hogy alkatrészt kapsz e még hozzá ha ennyire elfogytak az utakról.
Van belőle 1.6 benzinmotoros is az lehet jobb választás, mint az 1.3 ha autópályán akarsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!