Milyen 70 kiló 180 centihez és milyen 70 kiló 185 centihez? Úgy értem átlagos sovány stb.
Figyelt kérdés
febr. 11. 20:24
11/20 anonim válasza:
Akkor miért az van megadva, mint egy átlagos felnőtt kalória szükséglete?
12/20 anonim válasza:
Muti már azt az oldalt ami ekkora ökörséget ír. Még az orvosilexikon kalkulátora, ami állati messze áll a sporttáplálkozástól is 2200-at hoz fogyókúrához, 2700-at megtartáshoz, és 3300-at növeléshez. Nekem kölyökkoromban mikor birkóztam, nem voltak ritkák az 5-6000-es etapok sem, hogy be ne essek súly alá.
13/20 A kérdező kommentje:
szerintem üssetek össze és aki nyer annak van igaza
febr. 17. 20:03
14/20 anonim válasza:
És mennyi pénzből lehet ennyit zabálni? :D
15/20 anonim válasza:
Ja 30 éves átlagos mozgású férfira vannak a számolásaim.
16/20 anonim válasza:
Most már komolyan érdekel egy 3300as napi étrend. Hadd számolgassak kicsit.
17/20 anonim válasza:
#14 csirke ,rízs, túró,tojás,én mondjuk a disznóhúst is javasolnám , mert alig kevesebb a fehérjéje a csirkénél, de a zsírok is kellenek mert a tesztoszteron hormon előállításához kell a testednek. De nem kell bonyolultra gondolni, 15 deka szalonna 20 deka kenyérrel, kis zöldség hozzá, 8-900 kalória
18/20 anonim válasza:
Köszi! Tojást milyen formában érdemes? Főtt?
19/20 anonim válasza:
#18 én lágytojásként szeretem, de azt ugye sokan undorítónak tartják, igazából keményrefőzve és sütve is teljesen jó. Ha sok tömeg kell, az az egy két gramm zsiradék még jól is jön. Az ilyeneken majd akkor kell aggódni, ha formásodni akarsz már csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!