Hány ember használhatja ezt az oldalt? Kik azok, akik valamiről ismertebbek?
#1: ma már kérdezték egyszer és nem írnám le kétszer ugyanazt, de itt le van vezetve hogy az aktivitás egészen nagy, ami eloszlik a száz akárhány alkategórián:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1256480..
Viszont kategórián belül megvannak a hangadók, akik a kérdések nagy részére mindig válaszolnak, emiatt már felismered akár a kérdezőket akár a válaszolókat stílus alapján, és ez a kisebb kemény mag elnyomja a többi anonim embert.
Én egy picivel többet mondanék, mondjuk úgy 30-40 körül lehetünk itt, akik mozgatjuk az oldalt válaszokkal és kérdésekkel, heti szinten többször is belépve. A felét, magamat is belevéve, mondanám napi szinten aktívnak.
Regisztráció nélküli látogatók is vannak itt, azt viszont nem tudnám megsaccolni, hányan lehetnek.
Balázska ismertebb és a munkaügyi kérdései, a "madaras" kérdező, aki, ha valakivel nem ért egyet madárnak kezdi a másikat hívni. Van egy tag, akinek K-val kezdődik a nick-je, és nagyon fura stílusban szokott tagoknak esni privátban, többen panaszkodtak rá már. Egyszer engem is megtalált és "te vajaskenyér!"-nek hívott :D Tiltottam, de érdekes volt; rég találkoztam ennyire frusztrált, és megkeseredett emberrel.
A linkelt kérdésben levezettem. A 30 napos toplista 500. helyezettjének aktivitása napi 46 pont és 1400 feletti a pontszáma. Tovább nem mutatja az oldal, de ha csak a legaktívabb 500 felhasználót veszed alapul, ez már 500 fiók. Ebben benne van az a néhány (legyen mondjuk egy tucat) bolond, aki több fiókból is osztja az áldást. Akkor is még több száz van mellette úgy, hogy te csak az 500. felhasználóig látod a helyezést.
Van tovább is, de azt már a kategória toplistában látod, a "toplistás helyezéseid". Itt mutatja, hogy az adott kategóriában az elmúlt nap alapján melyik helyezést érted el. A legnagyobb amit eddig nálam ez mutatott, az 1 pont a Politika kategóriában és 10 ezernél több volt a helyezés. Ez egyben azt is jelenti, hogy az elmúlt 30 napban abban a kategóriában volt legalább 10 ezer olyan fiók, amiből legalább 1 pontot elért valaki - ennyien használták a kategóriát. Ebben benne van nyilván az is, hogy valamelyik provokátort abban a hónapban már 20x kitiltották és 20 darab fiókból kiírt legalább egy kérdést 3 pontért. Meg az is, aki nyomott 1 db szavazást valamire és kapott érte 1 pontot, majd soha vissza sem nézett oda.
A megtévesztő az, hogy a kemény mag ami pörgeti az oldalt, annak kiugróan nagy az aktivitása, és utána a többi random elsimul. Minden kategóriának megvannak a maga trolljai, provokátorai, értékelésmanipulátorai, a szerencsétlenek akiknek reggel, délután, este és éjszaka is látod állandóan a kommentjeit, mert itt élnek, stb. De azt túlzás lenne állítani, hogy ez alig néhány tucat ember - kategóriánként esetleg, de abból is van vagy 30, alkategóriából 100-nál több. Minimum több száznak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!