Hogyan használhatom ki az összed bennem rejlő lehetőséget, Hogyan növelhetem a szellemi teljesítőképességemet?
Lehetőleg törvényes dolgokat kérnék.
Amikre gondoltam:
- Zöld és fekete tea
- Kávé
- Sport
- Meditáció
- Kondicionálás
- Hipnózis, önhipnózis (???)
- Piracetam
- Magnézium-kalcium
- Ginkgo biloba (nem használt honapok után sem).
Miket tudtok még nekem mondani? Hatóanyag, módszer, gyakorlat, praktika, mindent örömmel fogadok!
Felértékelek minden segítő választ. Jól jönne, ha mondana valaki valamit, akkor arról mesélne is egy-két mondatot, esetleg saját tapasztalatot.
Előre is köszönöm!
Köszi, mentek a felpontozások.
A csúcshatást nem csak láttam hanem olvastam is vagy nyolcszor :D
A hatékony tanulásról van jegyzetem (egyetemi anyagból írtam, talán valami pedagógia szakosoknak szánt irat volt) amit be is vágtam, alkalmazom. A gond az, hogy ez nekem kevés.
Köszönöm a válaszaitokat!
Ja és újonnan Csáth Géza, H.P Lovecraft, Napoleon, Seneca is megjelent a napjaimban mint olvasmány. Ezek segítettek, de nem elég amit kaptam tőlük.
Értő olvasással rágok át mindent azt mellékelem.
Köszi, a keresztrejtvényeken alaposan elgondolkozok. Az jó lesz alapműveltségbővítéshez. A verstanulást meg talán górcső alá veszem.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!